Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, Gaye Turgut Evin, Doğa Rutkay ve Aslı Bekiroğlu’nun bir ortak özelliği var!

Demet Özdemir, Gaye Turgut Evin, Doğa Rutkay ve Aslı Bekiroğlu’nun bir ortak özelliği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların mutlu hallerini görmek hayranlarının da moralini yükseltiyor. Sosyal medyada sürekli pozitif olmaya çalışan ünlüleri görebilirsiniz. Bunlardan 4 tanesinin son paylaşımlarına dikkat çekeceğiz. Demet Özdemir, Gayet Turgut Evin, Doğa Rutkay ve Aslı Bekiroğlu’nun ortak özellikleri, daima pozitif görünmeleri!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 12. bölümüyle birlikte 1. sezon finali yapmasının ardından dizinin hayranları uzunca bir süre yeni bölümü beklemek durumunda kalacak. Demet Özdemir ise sosyal medyadan paylaşımlar yapmayı sürdürüyor. Temmuz başında instagram’da 10 milyon takipçiye ulaşan oyuncunun keyfine diyecek yok.

Demet Özdemir, Gaye Turgut Evin, Doğa Rutkay ve Aslı Bekiroğlu'nun bir ortak özelliği var! 10

Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen karakterine hayat veren Gaye Turgut Evin, yeni sezonda da yapımda başrolde yer alacak. Oyuncu, çekimlerin olmadığı bu dönemi dinlenerek geçiriyor. Saçlarını yaptıran oyuncu, instagram hesabından gülümseyen pozuyla ilgi gördü. Gaye Turgut Evin, “Hayat bir ayna gibidir. gülümserseniz o da size gülümser. Unutmayın ki; içten bir gülüş altın anahtardır ve her kapıyı açar. Bu anahtarı, sihirinizi asla kaybetmeyin, hep yanınızda dursun” diye yazdı.

Demet Özdemir, Gaye Turgut Evin, Doğa Rutkay ve Aslı Bekiroğlu'nun bir ortak özelliği var! 11

Eşi Kerimcan Kamal, ikiz bebekleri Piraye ve Rutkay Kerim ile birlikte tatile çıkan Doğa Rutkay, rahatlamış haliyle instagram hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Pozitif olmak ve mutluluk saçmak Doğa Rutkay’ın en normal hali…

Demet Özdemir, Gaye Turgut Evin, Doğa Rutkay ve Aslı Bekiroğlu'nun bir ortak özelliği var! 12

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, sevgilisi Can Koçkan ile mutlu tatiline devam ediyor. Oyuncunun sosyal medyada sürekli pozitif paylaşımlar yapması ise dikkatlerden kaçmıyor. Bekiroğlu, son olarak da gülümseyen, rahatlamış ve kendinden emin haliyle hayranlarından beğenileri kaptı.

Demet Özdemir, Gaye Turgut Evin, Doğa Rutkay ve Aslı Bekiroğlu'nun bir ortak özelliği var! 13