Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner’in paylaşımı yürek burktu… Kuzey Yıldızı setinde içini döktü…

Aslıhan Güner’in paylaşımı yürek burktu… Kuzey Yıldızı setinde içini döktü…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Kuzey Yıldızı dizisindeki Yıldız karakteriyle gündemde olan oyuncu Aslıhan Güner, yaz döneminde TRT için Hanımağanın Gelinleri dizisinde oynamış, sonrasında tatile çıkmıştı ama babasının vefat haberiyle sarsıldı. Oyuncu, Ağustos ayının ilk günlerinde hayatını kaybeden babasının ardından şimdilerde işinin başına döndü ama üzüntüsünü adeta içine gömdü.

İsmail Demirci ile birlikte başrolünde oynadığı diziyle birlikte büyük bir hayran kitlesi edinen Aslıhan Güner, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Takipçilerinin ilgiyle izlediği oyuncu, uzun bir zamandır hiç bir paylaşım yapmıyordu. Kız kardeşleri Neslihan ve Yasemin Güner’in de sosyal medya hesaplarının acı günleri nedeniyle kullanmadıkları görüldü.

Aslıhan Güner'in paylaşımı yürek burktu... Kuzey Yıldızı setinde içini döktü... 9

Aslıhan Güner, ilk olarak bir kaç gün önce Kuzey Yıldızı dizisinin çekimlerinin başlamasından ardından yayınlanan fragmanda göründü. Güner, ilk sosyal medya paylaşımını da eşi Mert Kılıç’ın başrolünde oynadığı Komutan isimli filmdeki kareleriyle yaptı. Aslında oyuncu, dizide oynadığı Züleyha karakterinin perişan ve acılar içindeki halini, kendi haline benzetmiş ve Mevlana’nın bir sözüyle yaşadıklarını anlatmaya çalışmıştı.

Bu paylaşımı gören takipçileri, önce uzun süredir ortalarda olmayan Aslıhan Güner’den bir haber almaktan dolayı mutlu oldular ve sonrasında da oyuncuya baş sağlığı mesajlarını ilettiler.

Aslıhan Güner, paylaşımında babasını kaybetmenin acısını“İçimin yansıması” sözleriyle de filmde oynadığı Züleyha’nın fotoğraflarıyla paylaştı:

Aslıhan Güner'in paylaşımı yürek burktu... Kuzey Yıldızı setinde içini döktü... 10

Güner, paylaşımına Mevlana’nın “Ruhun bir gün seni sevgiliye taşıyacak. Sakın acında kaybolma. Bil ki çektiğin acı bir gün dermanın olacak” sözlerini ekledi.

Aslıhan Güner, son olarak bir başka paylaşımla daha acısını içine gömdüğünü ve Karadeniz’in yaralarını sarmasını dilediğini de aşağıdaki paylaşımıyla dile getirdi.

Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri için Ordu’da bulunan Güner, bir pencereden çektiği fotoğrafa: “Geldim yine sana Karadenizim. Sar sarmala yüreğimi diye. Kabuk bağlat yaralarımı kucakla beni diye.”

İşte o paylaşım:

Aslıhan Güner'in paylaşımı yürek burktu... Kuzey Yıldızı setinde içini döktü... 11