Ana sayfa Kadın Haberleri Demet Özdemir, Gülsim Ali, Ceren Benderlioğlu hayatın tadını çıkartıyor

Demet Özdemir, Gülsim Ali, Ceren Benderlioğlu hayatın tadını çıkartıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren ünlü oyuncu Demet Özdemir, başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Payitaht Abdülhamid’in Gülcemal’i Gülsüm Ali, tatilde yorgunluk atıyor. Ceren – Emir Benderlioğlu çiftinin mutlu aile tatilinden özel detaylar… Instagrama yansıyan ünlü oyuncuların son hallerini haberimizde bulabilirsiniz.

Demet Özdemir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Instagram hesabında 10 milyonun üzerinde takipçisi bulunan oyuncu, her paylaşımı ile yüzbinlerce kişiden beğeni alıyor, birçok iltifatlar yorum bölümünü kaplıyor. İşte Demet Özdemir’in tatil huzuru…

Demet Özdemir, Gülsim Ali, Ceren Benderlioğlu hayatın tadını çıkartıyor 10

Payitaht Abdülhamid dizisinde Gülcemal karakterine hayat veren Gülsim Ali, sezonun yorgunluğunu tatilde atıyor. Genç oyuncu, havuz pozuyla hayranlarının beğenisini kazandı. Gülsim Ali, “Dün akşam ki gün batımı #tbt ‘si oluyor muydu?” diye mesaj da yazdı.

Demet Özdemir, Gülsim Ali, Ceren Benderlioğlu hayatın tadını çıkartıyor 11

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ömür karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ceren Benderlioğlu, sezonun yorgunluğunu deniz ve güneş ikilisiyle atıyor. Oyuncu, mutlu halini instagram hesabından paylaştı.

Demet Özdemir, Gülsim Ali, Ceren Benderlioğlu hayatın tadını çıkartıyor 12

Eşi Emir Benderlioğlu ve kızı ile birlikte tatilde bir hayli mutlu olan Ceren Benderlioğlu, evliliğinin 10 yılını da kutladı. Oyuncu, “10 yıl bana katlandın ve daha katlanacağın çok yıl var. Artık kademeli, kıdemli evliyim” notu ile mutlu aile fotoğrafını yayınladı.

Demet Özdemir, Gülsim Ali, Ceren Benderlioğlu hayatın tadını çıkartıyor 13