Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir hayranlarını çok üzen dizi gelişmesi!

Demet Özdemir hayranlarını çok üzen dizi gelişmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında 25 Aralık Çarşamba günü ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi büyük beğeni toplamıştı. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı dizide, iki ünlü ismin uyumları da iyi bulunmuştu.

Doğduğun Ev Kaderindir ilk bölümü ile çok sevildi ama izleyiciler için kötü haber tv8’den geldi. Dizi, 1 Ocak Çarşamba ve 8 Ocak Çarşamba akşamları ekrandaki yerini alamayacak.

2 hafta ara veren dizinin hayranları yeni bölüm öncesinde bir hayli beklemek durumunda kalacak. tv8’den yapılan duyuruda Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. bölümünün 15 Ocak Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacağı belirtildi.

Bu arda dizi hakkında sevindirici bir gelişme daha oldu. tv8’in patronu Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye yılbaşı programında yeni diziden bahsetti ve övdü.

Ilıcalı, dizinin aldığı reyting sonuçlarının da çok iyi geldiğini ve memnun olduklarını ifade etti. O Ses Türkiye yılbaşı programında da Doğduğun Ev Kaderindir’in 2. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Bu tanıtım ile diziye büyük bir katkı yapılmış oldu.