Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 1 Ocak Çarşamba 76. Bölüm Fragmanı İzle!

Bıçak Sırtı 1 Ocak Çarşamba 76. Bölüm Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Ekranların sevilen dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 1 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak olan 76. bölümüyle ekrandaki yerini alacak.Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı her gün 21:30’da Kanal 7 ekranlarında… Dizinin son yayınlanan 75.bölümünde neler yaşanmıştı. Detaylar şöyleydi:

Kavya Maheshvari ailesini kızdırmak için elinden geleni yapar. Fakat Swara ailesini korumaya çalışır. İyice bilenen Kavya’nın yeni planı ne?

Su içmek için odasından çıkan Swara Kavya’nın gizlice bir yere gittiğini görür. Swara Ragini’yi arayıp durumu anlatır ve Kavya’yı takip etmesini ister. Ragini Kavya’nın Lukşi’yle buluştuğunu görünce yıkılır.

Kavya ise Maheshvari ailesini kızdırmak için elinden geleni yapar. Kavya’nın eve getirdiği dansçılar Uttara’yı rahatsız eder. Fakat Swara gelip onu kurtarır. İyice sinirlenen Kavya’nın intikam planı ne?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015