Ana sayfa Dizi Fragmanları Ah Nerede dizisinde Zehra ile Ferit zor anlar yaşıyor!

Ah Nerede dizisinde Zehra ile Ferit zor anlar yaşıyor!

tarafından ker_def

Cuma akşamları yayınlanan Ah Nerede dizisinde Oktay Çubuk ile Nil Keser başrolde yer alıyor. 1975 yılında çekilen aynı isimli Türk filminin dizi versiyonu olan dizinin hikayesi ilgi çekiyor. Ancak dizinin reytinglerinin beklentilerin altında gerçekleştiğini belirtmek gerekiyor.

Ah Nerede dizisinde 3 bölüm geride kaldı ve 29 Temmuz Cuma günü de dördüncü yeni bölüm ekranda olacak. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar: Cenker’in kim olduğunu öğrenen Zehra ve Ferit zor anlar yaşar.

Cenker’in olayın peşini bırakmaması ikiliyi giderek daha zor durumlara sokar. Zehra ve Ferit ortak hareket etmek zorundadır. Bir yandan birbirlerini yerken bir yandan da beraber hareket etmek zorunda kalmak ikisini de çok zorlar.

Bu sırada Nihal, Burçak ve Sera, Ferit’in dikkatini çekmek için plan yaparlar; Zehra’ya Ferit’i nasıl etkileyeceği ile ilgili ders vermeye başlarlar.

Zehra Ferit’le ilgili bilmediği yeni bir şey öğrenir ve bu onu çok şaşırtır; kim bilir belki Ferit’in içinde herkesi çok şaşırtabilecek biri vardır! Zehra’nın kafası karman çorman olur. Ancak sonunda yapmak zorunda kaldığı şey kendisini bile şoka sokar!

“Ah Nerede”, 29 Temmuz Cuma Star ’da.