Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalı Çapkını 40. yeni bölümde Kaya sürpriz yapacak, Ferit rahatsız olacak!

Yalı Çapkını 40. yeni bölümde Kaya sürpriz yapacak, Ferit rahatsız olacak!

tarafından ker_def

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Binnur Kaya ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu Yalı Çapkını, 40. bölümü ile 6 Ekim Cuma 20.00’de Star’da izleyicilerle buluşacak. Peki yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Son dönemde hikayesi noktasında eleştiriler almakta olan Yalı Çapkını dizisinde Kaya karakterinin öne çıkmakta olduğunu göreceksiniz. 6 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün konusu şöyle;

Marmaris’te yeni bir mağaza açmak üzere harekete geçen Halis Ağa, Nükhet’in de isteğiyle bu iş için Ferit ve Kaya’yı görevlendirir. Seyran, Suna, Asuman ve Abidin’in de plana dahil olmasıyla birlikte ekip soluğu Marmaris’te alır.

Yalıda ise Nükhet, Kazım Ağa’yı idare etmeye çalışır ancak Kazım’ın talepleri gitgide artmaktadır. Orhan her şeyi boşvermişken ona tek iyi gelen Dicle ile geçirdiği zaman olur. Marmaris’te gönlünce eğlenen Seyran’ın hareketlerinden rahatsız olan Ferit; onu dizginlemeye çalışır.

Suna, Abidin’e içindekileri döker. Kaya’nın yaptığı sürpriz Seyran ve Ferit’i bir anlaşmazlığa sürükler.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler de yer alıyor: “Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Öznur Serçeler, Taro Emir Tekin, İrem Altuğ, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Selen Özbayrak.”

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay kaleme alıyor.

Yalı Çapkını, yeni bölümüyle 6 Ekim Cuma 20.00’de Star’da.