Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman evlilik yolunda ilk adımı attı!

Oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman evlilik yolunda ilk adımı attı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Şarkıcılığın yanına oyunculuğu da ekleyen ve ATV’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı ‘Asiye’ karakteriyle gönüllerde taht kuran Öykü Gürman en son Bayram Şekeri adlı sinema filmi ile hayranlarıyla beyaz perdede buluştu.

Ünlü oyuncu evlilik yolunda ilk adımı attı. Öykü Gürman, 3.5 yıldır birlikte olduğu Fatih İçmeli ile aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı.

Mutluluğunu sosyal medyada hayranlarıyla da paylaşan Öykü Gürman nişan töreninden pek çok fotoğrafı instagram hesabından paylaşarak, “Güzel dilekleriniz, mesajlarınız için çok teşekkür ederiz”ifadelerini kullandı.

Oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman evlilik yolunda ilk adımı attı! 8

Fatih İçmeli, sevgilisi  Öykü Gürman’a geçtiğimiz Ocak ayında Paris’te sürpriz bir evlilik teklinde bulunmuştu. Teklife ‘Evet’ yanıtını veren oyuncu, sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyememiş ve bu anlardan görüntüleri de sosyal medyada paylaşmıştı.

Öykü Gürman yıllar önce verdiği bir röportajda, anne ve babasının 11 yaşında ayrıldıklarını ve baba eksikliği yaşadığını söyleyerek, erkek arkadaşında yaşadığı eksikleri aradığını anlatmıştı…

Oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman evlilik yolunda ilk adımı attı! 9

2015 yılında, 3 yıl boyunca aşk yaşadığı Türkücü Yavuz Bingöl ile evlenen Öykü Gürman, Bingöl’den 2016 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Bir önceki evliliğinde aradığı mutluluğu bulamayan Öykü Gürman’ın, yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Fatih İçmeli ile evlilik yolunda ilk adımı atması hayranlarını da mutlu etti.