Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir kırdı kalemi! Doğduğun Ev Kaderindir’in manifestosu çok etkili!

Demet Özdemir kırdı kalemi! Doğduğun Ev Kaderindir’in manifestosu çok etkili!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. sezonu bambaşka olacak… Bunu anlamak için 2. sezon için hazırlanan fragmanı izlemek bile yeterli… Demet Özdemir, canlandırdığı Zeynep karakteri ile adeta bir manifesto duyuruyor…

Kadın izleyicilerin 2. sezondan beklentileri de farklılaştı. Dizinin yeni sezonundan ilk görüntülerin bu kadar etkili olacağını kimse beklemiyordu. Mehdi ile Benal’i yakınlaştıran bebek meselesi, Zeynep’i Mehdi’den uzaklaştırıyor.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizide Zeynep’in akıllara yazılan sözü şu: “Kadınlar hep taviz vermek zorunda mıydı?” Zeynep karakteri üzerinden mesajlar üst üste gelecek. Kadınların hep yaralanan tarafta olmasına isyanın adı da Doğduğun Ev Kaderindir dizisi olacak.

Demet Özdemir’in canlandırdığı Zeynep’in bu duruşuna izleyicilerden de destek var. Fragman çok beğenildi ve heyecanla ikinci sezon bekleniyor.

İşte diziden verilen manifesto gibi sözler:

“Bir erkeği severken kendimizi de sevebilmek mümkün değil miydi? Kadınlar hep taviz vermek zorunda mıydı? Hep terk edilen, yaralanan kadınlar… Yaralayan erkekler mi olmak zorundaydı? Bu düzeni kim, neden böyle kurmuştu?”

Doğduğun Ev Kaderindir’in ikinci sezonu için verilen bir başka mesaj ise sözünü yerine getiren Zeynep’in artık özgürlüğünü eline alıp, başka hayaller kurabileceği gerçeği…