Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, kırmızı dekolte kıyafeti ile güzelliğini sergiledi!

Demet Özdemir, kırmızı dekolte kıyafeti ile güzelliğini sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Zeynep’i olarak ekrana geri dönen Demet Özdemir, başarılı performansı ile adından çok konuşturdu. Sosyal medyada hem yurt içinden hem de yurt dışında milyonlarca hayranından büyük destek bulan oyuncu, kariyerinin zirvesinde yer almanın keyfini yaşıyor.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2,5 ay kendisini evine kapatan oyuncu, sınırlı sayıda kişiyle görüşmüştü. Ancak normalleşme adımlarını hızlı atan oyuncu, bir grup arkadaşı ile tekne tatiline çıktı.

tv8’in ekran yüzü Saadet Özsırkıntı ile birlikte tatilini sürdüren Demet Özdemir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da hayranlarını mest etmeye devam ediyor.

Kırmızı dekolte kıyafeti ile güzelliğini sergileyen oyuncu, bu fotoğrafı ile 600 bine yakın beğeni aldı. Hayranlarının güzelliğine yönelik yaptığı iltifatlar ise saymakla bitmedi.

Demet Özdemir, kırmızı dekolte kıyafeti ile güzelliğini sergiledi! 8

Demet Özdemir’e kırmızı kıyafetin çok yakıştığını belirten takipçileri, cesur dekoltesiyle de gözleri kamaştırdığını belirten yorumlarda bulundu.

Saadet Özsırkıntı ise ünlü oyuncuya “Gülüşünden ısırdım” diyerek yorum bıraktı. Özdemir ise “Güzel surat” diyerek yanıt verdi.

DEMET ÖZDEMİR PAYLAŞTI, GÖRÜNDÜGÜ GİBİ DEĞİL… LÜTFEN TIKLAYINIZ

Demet Özdemir, kırmızı dekolte kıyafeti ile güzelliğini sergiledi! 9