Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ne yaptın? Yine spoi’nin alasını verdi! Doğduğun Ev Kaderindir’de bakın ne olacak?

Demet Özdemir ne yaptın? Yine spoi’nin alasını verdi! Doğduğun Ev Kaderindir’de bakın ne olacak?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de yayınlanan Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, heyecanlı bölümlerle ekrana gelmeye devam ediyor. İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları dizi, bu hafta 25. bölümüyle ekrana geldi. Mehdi’nin Zeynep’i kaçırdığı ve heyecanla izlenen sahnelerden sonra Barış ve Zeynep’in yakınlaşması da bölüm finalinde herkesi merakta bırakan bir gelişme olmuştu.

Demet Özdemir, dizide oynadığı Zeynep karakterini başarıyla canlandırırken, instagram’da da kamera arkasından yaptığı paylaşımlarla diziyi takip edenleri hem merak ettiriyor hem de heyecan yaşatıyor. Ancak bazen de gelecek bölümde neler olacağını da paylaşımlarından anlıyor izleyici!

Bu durum kimine göre dizini bir sonraki bölümü için heyecanı da arttırabilir veya önceden anlaşılan bir durumu ortaya koyduğu için tam tersi bir durum da yaratabilir!

Demet Özdemir’in, son yaptığı paylaşım da buna bir örnek. Dizinin bir sonraki hafta yayınlanacak olan bölümündeki bir sahneyle ilgili bilgiyi, oyuncunun paylaşımından anlayabiliyor izleyici.

Demet Özdemir ne yaptın? Yine spoi'nin alasını verdi! Doğduğun Ev Kaderindir'de bakın ne olacak? 8

Barış ve Zeynep’in yakınlaştığı sahneden sonra Zeynep ve Emine’nin Barış’ın evinde bir akşam yemeğine gidecekleri, Demet Özdemir’in paylaşımıyla ortaya çıkmış oldu!

Sürprizi bozabilecek bu paylaşım karşısında yine de setteki eğlenceli anları da görebiliyor Özdemir’in takipçileri.

Bu arada kısa videoda Emine ve Savaş’ın yanyana oturdukları da görülmekte. İzleyenlerin Savaş ve Emine arasında bir aşk yaşanması isteği gerçekleşiyor gibi görünüyor!

Demet Özdemir ne yaptın? Yine spoi'nin alasını verdi! Doğduğun Ev Kaderindir'de bakın ne olacak? 9

Barış ve Zeynep ise bu akşam yemeği ile birlikte beraberliklerinin de ilk adımını atmış olacaklar muhtemelen!

Neler olacağını izleyip göreceğiz ama Demet Özdemir’in Barış’ın evinde çekilen o sahnelerden yaptığı paylaşımlardan birinde “Kaçırıldığım ev kaderimdir” sözleri ise durumu açıklıyor sanki!

Barış’ın evindeyken kaçırılan Zeynep’in, artık doğduğu ev ile birlikte kaçırıldığı evle ilgili de bir kaderi oluşmaya başlıyor sanki!

Demet Özdemir’in daha 26. bölüm tanıtımı yayınlanmadan verdiği spoiler, takipçilerini de çok heyecanlandıracak cinsten!

İşte o paylaşım…