Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir öyle bir video paylaştı ki Doğduğun Ev Kaderindir’in sürprizi ortaya çıktı!

Demet Özdemir öyle bir video paylaştı ki Doğduğun Ev Kaderindir’in sürprizi ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, Çarşamba günleri ilgiyle izlenen yapımlar arasında. Dizinin her bölümü heyecanla izlenirken, bir sonraki bölümde neler olacağını da çoğu zaman Demet Özdemir’in paylaşımlarından görüyor izleyici! Özdemir, sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olarak, son yaptığı kamera arkası paylaşımıyla da yeni bölümdeki bir sürpriz sahneyi göstermiş oldu!

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları dizi, bu hafta 25. bölümüyle ekrana gelmişti. Engin Öztürk’ün Barış karakteri ile katılmasıyla birlikte daha heyecanlı bir hale geldi dizi.

Barış ve Zeynep’in yakınlaştığı son bölümün ardından, ikilinin birlikte olmasını isteyen izleyiciler, muhtemelen Demet Özdemir’in paylaşımıyla da büyük sevinç yaşadı!

Üstelik izleyicinin olması için dilekte bulunduğu bir istek de gerçekleşiyor gibi! Emine ve Savaş karakterlerini de birbirine yakıştıran izleyiciler, bu 4 ismi aynı masada yemek yerken görecek!

Henüz dizinin 26. bölüm fragmanı yayınlanmadı ama Demet Özdemir, Barış’ın evinde yapılan çekimlerin kamera arkasından yaptığı paylaşımla, dizinin gelecek bölümünde olacaklardan da ipucu verdi!

Yemek masasında oturan Savaş, Barış, Emine ve Zeynep, keyifli bir akşam yemeği yiyorlar.

Demet Özdemir öyle bir video paylaştı ki Doğduğun Ev Kaderindir'in sürprizi ortaya çıktı! 8

Anlaşılan o ki Barış ve Zeynep’in yakınlaştığı sahneden sonra başbaşa olmasa da özel bir akşam yemeği sofrasında buluşuyor çiftlerimiz!

Demet Özdemir’in sahnenin çekimi sırasındaki hazırlıklar esnasında çektiği video, sosyal medyada da heyecan yarattı. Dizinin takipçileri, bu sahneleri görmek için şimdiden heyecanla bekliyor..

Demet Özdemir öyle bir video paylaştı ki Doğduğun Ev Kaderindir'in sürprizi ortaya çıktı! 9

Neler olacağını izleyip göreceğiz ama Demet Özdemir’in Barış’ın evinde çekilen o sahnelerden yaptığı paylaşımlardan birinde “Kaçırıldığım ev kaderimdir” sözleri ise durumu açıklıyor sanki!

Demet Özdemir’in daha 26. bölüm tanıtımı yayınlanmadan verdiği spoiler, takipçilerini de çok heyecanlandıracak cinsten!

İşte o paylaşım…