Ana sayfa Dizi Haberleri Güle güle Sahra! Keşke böyle olmasaydı! Sefirin Kızı dizisinden bir oyuncu ayrıldı!

Güle güle Sahra! Keşke böyle olmasaydı! Sefirin Kızı dizisinden bir oyuncu ayrıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, hikayesindeki heyecanlı gelişmelerle birlikte farklı karakterlerin katılmasıyla yeni sezonda da merakla izleniyor. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün başrolünde oynadıkları diziden bir oyuncunun ayrılacağı ortaya çıktı. Aslında dizinin yeni bölüm fragmanında birisinin öldüğü görülmüştü. Bu kişinin kim olduğu da oyuncunun ayrılık haberinin kulislere düşmesiyle anlaşıldı!

27 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 34. bölümle birlikte bir karaktere veda edeceğiz. Diziye Akın’ın kardeşi Sahra olarak gelen Deniz Işın, 34. bölümde veda edecek.

Aslında dikkat çeken bir karakter olan Sahra’nın gidişi izleyenleri üzdü! Her şeyden önce Gediz ile aralarındaki yakınlaşma sonrasında izleyiciler sosyal medyada aşk yaşamaları isteklerini dile getirmekteydiler.

Güle güle Sahra! Keşke böyle olmasaydı! Sefirin Kızı dizisinden bir oyuncu ayrıldı! 9

Gediz ve Sahra karakterlerini birbirlerine çok yakıştıran izleyiciler, 33. bölümde Sahra’yı Sancar’ın kapattığı yerden bulup çıkarması, onun geçmişteki travmalarını anlaması ve yakınlaşmalarıyla birlikte, bu çifti sevmişti.

Fakat 34. bölüm tanıtımında yükselen çığlıklar, arkasından Gediz’in kapıyı kırması, Menekşe’nin polis tarafından kelepçelenirken, yerdeki ceset torbası ile birlikte birinin öldüğü de görüldü.

Güle güle Sahra! Keşke böyle olmasaydı! Sefirin Kızı dizisinden bir oyuncu ayrıldı! 10

Bu kişinin Deniz Işın’ın oynadığı Sahra olduğu ise kulislere düşen bilgi sonucu anlaşıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş, şöyle paylaştı:

Güle güle Sahra! Keşke böyle olmasaydı! Sefirin Kızı dizisinden bir oyuncu ayrıldı! 11

İşte Sefirin Kızı 34. bölüm tanıtımı: