Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, Pınar Deniz, Hazal Subaşı değil, onlar konuşuluyor! Genç oyuncuların sosyal medya zaferi!

Demet Özdemir, Pınar Deniz, Hazal Subaşı değil, onlar konuşuluyor! Genç oyuncuların sosyal medya zaferi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detya – Haftalık olarak yayınlanan sosyal medya karnesinde ekranın en popüler 10 kadın oyuncusu belirlendi! Adba.tv tarafından yapılan ölçümlemede, her hafta sosyal medyada yapılan paylaşım sayılarına göre oluşturulmakta tablo.

Rol aldıkları dizilerle ön planda olan oyuncuların sosyal medyada konuşulma oranları daha yüksek. Son dönemde gençlik dizileri ise sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozkoparan dizilerinin genç kadın oyuncuları, haftalık sosyal medya raporlarında ilk sıralarda yer alıyor.

Son haftalarda listenin birinci sırasında Kardeşlerim’in Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun yer alıyor. Zirveyi kimseye bırakmayan Coşkun’un ardından ise Duy Beni dizisinin oyuncusu Rabia Soytürk geliyor. 20-26 Eylül haftasında yapılan listede de durum değişmedi!

Demet Özdemir, Pınar Deniz, Hazal Subaşı değil, onlar konuşuluyor! Genç oyuncuların sosyal medya zaferi! 7

Yine bir başka Kardeşlerim dizisi oyuncusu Melis Minkari de 3. sırada. Baba dizisinin genç ve başarılı ismi Özge Yağız da 4. sırada yer almakta. Kardeşlerim’in bir diğer oyuncusu Lizge Cömert de 5. sırada.

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Demet Özdemir’in şu sıralar ekranda dizisinin olmaması, oyuncunun tabloda daha alt sıralarda yer almasına da neden oluyor. Özdemir de listede 7. sırada yer alıyor. Şu sıralar Disney Plus’ta yayınlanan dizisi Dünyayla Benim Aramda ile gündemde oyuncu.

Kasaba Doktoru dizisinde oynayan Hazal Subaşı 8. ve Tozkoparan dizisinin öne çıkan isimlerinden genç oyuncu Serra Pirinç’in ardından ise Yargı’nın yıldızı Pınar Deniz geliyor…