Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek, sosyal medyadan yazılanlara kısa ama sert yanıt verdi!

Hilal Altınbilek, sosyal medyadan yazılanlara kısa ama sert yanıt verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynadığı Züleyha karakteriyle şöhrete kavuşan Hilal Altınbilek, uzun süre dizi nedeniyle Adana’da yaşadı. Dizinin çekimlerinin bitmesi ile birlikte İstanbul’a dönen oyuncu, zaman zaman magazincilerle karşılaşmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde gittiği bir mekan çıkışında yanındaki kişinin sevgilisi olarak yazılmasına isyan etti oyuncu! Bir süredir Metin Hara ile birlikte olduğu bilinen Altınbilek’in ayrılık haberleri ile anılmasının ardından yaşanan bu olay sonrası magazinde bir başka isimle anılması oyuncuyu kızdırdı!

Bir kaç ay önce Metin Hara ile ilişkisini noktalayan güzel oyuncu, önceki günlerde arkadaşlarının nişan törenine katıldı. Çıkışta yanında bulunan kişi ile fotoğrafları çekilen ve yeni bir ilişkisi olduğu yazılan oyuncu, duruma sosyal medya hesabından sert yanıt verdi!

Yanında bulunan kişi ile çekilen fotoğrafı sonrası sevgilisi olduğu haberlerine isyan eden oyuncu, yanıtını instagram sayfasından verdi.

Hilal Altınbilek, sosyal medyadan yazılanlara kısa ama sert yanıt verdi! 8

Hilal Altınbilek, fotoğrafın çekildiği anlarda kendisine Metin Hara’nın sorulması üzerine konuşup ayrıldıklarını, bir sorun olmadığını belirtti. “Umarım ikimiz için de hayırlı olur” açıklamasını yaptı. Ancak yanındaki kişiyle yeni sevgilisi olarak yazılmaktan da kurtulamadı!

Altınbilek de çıkan bu haberler sonrasında aşağıdaki paylaşımı yaparak “Asistan arkadaşlarımızla da yazmayalım artık” diyerek gülümseyen bir emoji ekledi. Ancak sonrasındaki cümlesi ise kısa, net ve ironik bir yanıt oldu!

Hilal Altınbilek, “Hayal gücünüzü kendi özel hayatınızda kullanın” sözleriyle, hakkında çıkan haberi yalanlayarak yanındaki kişinin asistan olarak çalışan bir arkadaşı olduğunun da altını çizdi!

Hilal Altınbilek, sosyal medyadan yazılanlara kısa ama sert yanıt verdi! 9