Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, resmen haşlandı! Yüzü gözü kıpkırmızı oldu!

Demet Özdemir, resmen haşlandı! Yüzü gözü kıpkırmızı oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisinde oynadıktan sonra yıldızı parlayan Demet Özdemir, son dönemde en popüler genç kadın oyuncular arasında yer alıyor. Sosyal medyada ilgiyle takip edilen oyuncu, özel hayatıyla da sık sık gündemde. Müzisyen ve Oyuncu Oğuzhan Koç ile geçtiğimiz günlerde yapılan nikahıyla da sosyal medyanın gündemine geldi.

Başarılı oyuncu, aynı zamanda Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisinde oynadı. Çekimleri kısa bir süre önce biten dizide Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile başrolde yer almakta. Demet Özdemir’in İlkin isimli bir iş kadınına hayat verdiği Disney Plus dizisi merakla bekleniyor.

Aynı zamanda platformun ikinci orijinal yerli dizisi olma ünvanını da taşıyan Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri biter bitmez Demet Özdemir önce nişanını yaptı, ardından tatile çıktı. Oyuncu, uzun süredir yoğun çalışma ortamından dolayı tatil yapmaya çok fırsat bulamamıştı. Nişanlısı Oğuzhan Koç ve arkadaşları ile şu sıralar tatilde.

Demet Özdemir, resmen haşlandı! Yüzü gözü kıpkırmızı oldu! 7

Hayranlarını tatilde de habersiz bırakmayan oyuncu, bol bol fotoğraflarını paylaşmakta. Geçtiğimiz günlerde çiçekli bikinisi ile dikkat çeken oyuncu, bu kez de güneşin altında çok fazla kalınca oluşan yanıklarıyla kendisini görüntüleri ve “Aman Allahım haşlandık pozu” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Demet Özdemir, resmen haşlandı! Yüzü gözü kıpkırmızı oldu! 8

Özdemir’in yüzü ve boynunun fazla güneşte kalmaktan iyice kızardığı görülüyor. Oyuncu bu arada Dünyayla Benim Aramda isimli dizinin yönetmeni Hülya Gezer’in doğum gününü de unutmadı ve birlikte çekilen pozlarıyla aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Demet Özdemir, resmen haşlandı! Yüzü gözü kıpkırmızı oldu! 9