Ana sayfa Dizi Haberleri Düşüş sert oldu! ATV dizisi İçimizdeki Ateş için tehlike çanları çalıyor!

Düşüş sert oldu! ATV dizisi İçimizdeki Ateş için tehlike çanları çalıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yaz dizisi İçimizdeki Ateş ikinci bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümüyle iyi bir çıkış yapamayan dizi ikinci bölümüyle de hayal kırıklığı yarattılar. İzleyiciler arasındaki genel kanı, yeni diziyle ilgili tehlike çanlarının çalmaya başladığı yönünde.

Perşembe akşamları ATV ekranında izleyiciyle buluşan İçimizdeki Ateş dizisi dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. Bir gençlik ve hukuk dizisi olan İçimizdeki Ateş ilk bölümüyle parlak bir açılış yapamadı. Umutlar ikinci bölüme kalmıştı ancak ikinci bölüm de büyük bir hayal kırıklığı oldu.

Yapımını Fabrika Yapım’ın yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği İçimizdeki Ateş dizisinin reytingleri ikinci bölümde daha da düştü. Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Demirhan Demircioğlu ve Gizem Arıkan’ın rol aldığı dizi ikinci bölümünde tüm izleyicilerde çok düşük puan alarak 19. sırada yer aldı. Dizi AB’de 30, ABC1’de ise 26. oldu. İçimizdeki Ateş dizisi ilk bölümüyle tüm izleyicelerde yedincilik, AB’de sekizincilik ve ABC1’de dokuzunculuk elde etmişti.

Düşüş sert oldu! ATV dizisi İçimizdeki Ateş için tehlike çanları çalıyor! 7

Bu reyting puanları hem kanal hem de dizi ekibinde büyük bir hayal kırıklığı yarattı. İzleyiciler de İçimizdeki Ateş dizisinin topun ağzında olduğuna dikkat çekti. Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler İçimizdeki Ateş’in çok yakında final yapma ihtimalinin yüksek olduğuna dikkat çekti.

İçimizdeki Ateş dizisi genç kadrosuyla dikkat çekerken, konusu itibariyle de Z kuşağının iş hayatında başarılı olabilmek için dişe diş mücadelesini anlatıyor. Yönetmenliğini Murat Onbul’un üstlendiği, senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz, Nur Özlem Elginöz yazdığı dizide, hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra Yener Hukuk Bürosu’nda stajyer avukat olarak çalışmaya başlayan ve gerçek hayatın dikenli yollarında yürürken birbirlerinden güç alan gençleri Mert, Bahar, Hale ve Ege’nin hikayesini anlatıyor.

Şimdi herkesin gözü İçimizdeki Ateş dizisinin üçüncü bölümünde. Dizinin ikinci bölümünde yaşadığı bu sert düşüş üçüncü bölümde de devam ederse final tahmininde bulunan izleyiciler haklı çıkacak gibi görünüyor.