Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, sosyal medyadaki linç kültürüne isyan etti!

Demet Özdemir, sosyal medyadaki linç kültürüne isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir için giyinmek, rahatlık ile aynı anlamı taşıyor… Rahat olmadığı kıyafetler içinde yer almaktan hoşlanmayan oyuncu stil danışmanı Rutkay Öziş ile de yakın çalışma yürütüyor. Instagram’da katıldığı sohbet programında moda hakkındaki görüşlerini aktaran Demet Özdemir, yayına katıldığı beyaz tişörtün kıyafet konusundaki bakışını anlattığını ifade etti.

Oyuncu, bunu şu şekilde açıkladı: “Bence giyinmek şöyle bir şey. Bol bir beyaz tişörtle çıktım buraya değil mi? Kıyafet bakarken şöyle şeyler düşündüm, oradan hemen anlayacaksınız giyinmek benim için nasıl bir şey. Biraz pullu bir kıyafet elime geldi, fazla mı gelir acaba… Benim için biraz değişken bir şey bu. Yemek yedim, duş aldım, yanağıma biraz allık sürdüm. Biraz fazla olmuş hatta (gülüyor). Artık rahat oturmak istiyorum, tamamen her şeyden bağımsız elime beyaz bir tişört geldi. Benim için moda bu. Çünkü çok rahatım.”

Kıyafet seçiminde rahatlığa önem verse de ünlü oyuncu katıldığı etkinliklerde şık olmak zorunda. Bunun da farkında olan Demet Özdemir, “Şıklığa bayılırım. Sonra linç yemeyelim” diyerek de esprili bir söz söyledi. Özdemir’in linçten kastı ise sosyal medyada yapılan eleştiri dozunu aşan ifadeler… Zira ünlü oyuncular hakkında hem de kıyafet seçiminde abartılı veya absürd tercihler yapılır ise, sosyal medyada birçok kişi tarafından lince uğraması şaşırtıcı değil.

Ünlü oyuncu, bu tür yayınlarda söylenecek bir hatalı ifadesinin büyük yankısı olduğunu da belirterek, insanlığı sevginin kurtaracağına inandığını söyledi.

Demet Özdemir, şöyle konuştu: “Bugün şu yayında yanlış tek bir kelime etsek, istemeden. Yarın yoksun yani. Yarın telefonlara bakma. Orada da bir şiddet var, sokakta bir şiddet var. İnsanlar birbirlerine sevgisizce baktıkları için. Ben ertesi gün onlara göre karar verir isem sebebi bu. Ben diyorum ki, hepimiz cesur olalım. Artık insanlar kendilerine dönsün, gerçekten sevgi kurtaracak bizi. Başka hiçbir şey değil. O yüzden beyaz tişört ile çıktım. Ben mutlu isem geri kalan hiçbir şey önemli değil.”

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda günlük kıyafetleri ile pozlar veren oyuncu, abartıya kaçmamaya ve doğal olmaya özen gösteriyor. Demet Özdemir, katıldığı davetlerde şık olması gerektiği yerde de bunu gerçekleştiriyor. Ancak rahat olduğu ev ortamında, arkadaş ortamında kıyafet konusunda abartılı bir tarzı sevmiyor.