Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 22 Mayıs Cuma 92. Bölüm Fragmanı İzle

Aşk Bir Rüya 22 Mayıs Cuma 92. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya – Thapki Pyaar Ki 22 Mayıs Cuma tarihli 92. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Aşk Bir Rüya Dizisinin 92.yeni bölümünde neler yaşanacak? Dhruv Thapki’ye duygularını açar fakat ondan beklediği karşılığı alamaz. Bunun üzerine yeni bir plan hazırlayan Dhruv Bihan’a ahlaksız bir tuzak kurar. Thapki ve Bihan onun bu tuzağına düşecek mi?

Dhruv, Thapki’ye onu sevdiğini itiraf eder. Thapki duyduklarını kabullenemezken Dhruv kendisine sürekli büyük yanlışlar yapıldığını ve hayatında tek düzgün kişinin Thapki olduğunu söyler. Thapki’den istediği yanıtı alamayan Dhruv ikinci planını uygulamaya koyar. Bihan’a iftira atmak için bir hemşireyle anlaşır.

Thapki’nin annesi için eve getirilen hemşire bir yolunu bulur ve Bihan’la yalnız kalmayı başarır. Kapıyı kilitleyip bir anda çığlık atmaya başlayan hemşire Bihan’ın kendisini taciz ettiğini söyler. Thapki Bihan’ın böyle bir şey yaptığına inanacak mı?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Dizinin genel hikayesi: Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh
Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat
Tür: Dram , Romantik
Yapımı: 2015 – Hindistan