Ana sayfa Sosyal Medya Bu ne şıklık! Özge Gürel bu kez tarzını konuşturdu!

Bu ne şıklık! Özge Gürel bu kez tarzını konuşturdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Gürel, son olarak Can Yaman ile birlikte başrolünde oynadığı Bay Yanlış dizisiyle ekranlara gelmişti. Fox TV’de yazın başlayan dizi, ne yazık ki sezonda karşısındaki dizilere yenik düştü ve reytingleri beklenenin altında gelince de ekrana veda etti. Gürel’in hayranları onu yeniden bir dizide görmek için bekliyor.

Ancak oyuncunun şu sıra bilinen bir projesi yok. Fakat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini habersiz bırakmıyor oyuncu.

5 yıl önce birlikte Kiraz Mevsimi dizisinde oynarken tanıştığı ve hala beraber olduğu sevgilisi Serkan Çayoğlu ile de zaman zaman fotoğraflarını paylaşmakta.

Çayoğlu’nun da iddialı başlayan dizisi Yeni Hayat 9. bölümde final yapmıştı ama Serkan Çayoğlu, Kıbrıs Adası Kışı isimli yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Bu arada Özge Gürel ise instagram sayfasından takipçileriyle hasret gidermekte. Zaman zaman sürpriz paylaşımlar da yapan oyuncunun son paylaşımı ise beğeni topladı.

Özge Gürel, fuşya renkli ve iddialı bir elbise ile poz verdi. Straplez ve mini elbisesiyle görülen Özge Gürel’e takipçileri beğeni yorumları yağdırıyor.

 

Bu ne şıklık! Özge Gürel bu kez tarzını konuşturdu! 9

Özge Gürel’in ayağına yeşil bir ayakkabı giymeye çalıştığı bir diğer pozunu da aşağıda görebilirsiniz. Zıt renklerle yakaladığı şıklık ise göz alıcı…

Bu ne şıklık! Özge Gürel bu kez tarzını konuşturdu! 10

Bu arada Gürel’in saçlarını da küt kestirdiği görülmekte. Oyuncu, Bay Yanlış dizisinde uzun saçlarıyla kamera karşına geçmişti.

Bu ne şıklık! Özge Gürel bu kez tarzını konuşturdu! 11