Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir transparan kıyafetiyle yine göz doldurdu!

Demet Özdemir transparan kıyafetiyle yine göz doldurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımlarının birisi olmasında büyük katkısı bulunan Demet Özdemir, hayranları ile birlikte bu başarıyı sağladı. Oyuncu, doğallığı ve enerjisi ile takipçileri tarafından büyük beğeni görüyor ve yaptığı her iş de destek buluyor.

Özdemir’in bu gücü ise aslında samimiyetinden kaynaklanıyor. Her ortamda hayranları ile samimi diyaloglar kuran, sosyal medyada onları sürekli onore eden Özdemir,bunun karşılığını da fazlasıyla alıyor.

26 Şubat 1992 doğumlu olan oyuncu dün yeni yaşını kutladı. Takipçileri sosyal medyadan yaptıkları duyurularla binlerce paylaşıma imza atarak ünlü oyuncuyu TT listesine taşıdı. Özdemir’e çok sayıda iltifat yapıldı ve  oyuncu da tüm bunlar için teşekkür mesajı paylaştı.

Giydiği transparan elbisesi ile göz dolduran, hayranlarının bir kez daha kalbini çalan oyuncu, şu sözlerle de yine gönülleri hitap etti:

“Doğum günü dilekleriniz için size çok teşekkür ederim. Kocaman bir aile olmuşuz. Bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum. Herkesin yüzünde gülücüklerin eksik olmadığı bir yıl olsun. Sizi çok seviyorum.”