Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ve Can Yaman’ın Erkenci Kuş’a veda videosundaki sözleri çok duygusal!

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın Erkenci Kuş’a veda videosundaki sözleri çok duygusal!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Can Yaman ve Demet Özdemir başta olmak üzere dizinin diğer isimleri veda videosunda duygularını dile getirdi.

Can Yaman, “Buruk bir duygu. Çok güzel hatıralarım var. Çok güzel anılarım var. Çok hoşlanmam vedalardan” diye konuşurken, Demet Özdemir, “Çok zorlu süreçti. Biz çok güzeldik bence” diye belirtti.

Can Yaman’a göre Erkenci Kuş’un başarısının sırrı dizinin ortaya koyduğu enerji. Yazılmayan, doğaçlama sahnelerle dizinin zenginleştiğine de değinen Can Yaman, oyuncuların karşılıklı uyumunun başarıyı getirdiğini ifade etti.

Demet Özdemir, Erkenci Kuş’un içinde tahmininden daha büyük bir zirve yaptığını belirtti. Özdemir, “Hiçbir zaman unutamayacağım işim oldu” dedi.

Dizinin yönetmeni Çağrı Bayrak, bundan önce de birçok romantik komedi yaptığı ancak Erkenci Kuş’un bunun zirvesi olduğunu söyledi.

Çağrı Bayrak, “Çok güzel bir kimya vardı. O kimyayı oluşturmanın çok önemli olduğunu biliyordum. Mesaimi de o yönde kullandım. Oyuncuların birbirleri ile kaynaşması olsun. Can ve Demet dahil diğer oyuncularla” diye konuştu.

Veda videosunda sokaktaki izleyicilerin röportajları da yayınlandı.

Öznur Serçeler, herkesin güzel katkılar yaptığını belirtti ve “Projeler bitirken hep burukluk, üzgünlük oluyor. Ama bence biz projenin hakkını verdik ve gideceği yere kadar götürdü” açıklamasını yaptı.

Yapımcı Faruk Turgut da videoda yer aldı. İzleyicilere teşekkür eden Turgut, “İyi ki varlar” diye söyledi.

Videodan daha fazla detayı da izleyebilirsiniz: