Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti nişan pastalarını kendileri yaptı! İşte o anlardan görüntüler!..

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti nişan pastalarını kendileri yaptı! İşte o anlardan görüntüler!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin öne çıkan başarılı kadın oyuncularından Demet Özdemir hem kariyerinde hem de özel hayatında mutluluğu yakaladığı günlerden geçiyor.

Disney Plus ile anlaşan oyuncu, dijital platform için çektiği Dünyayla Benim Aramda isimli dizinin çekimlerini tamamlar tamamlamaz bir yıldan uzun bir süredir aşk yaşadığı ve geçtiğimiz 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kendisinden evlilik teklifi aldığı şarkıcı Oğuzhan Koç ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

Ünlü çift geçtiğimiz hafta sonu aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı. Demet Özdemir’in evinde gerçekleşen nişanda, çiftin yüzüklerini Oğuzhan Koç’un babası Bahattin Koç takarken, Özdemir ve Koç’a sadece yakın çevresi eşlik etti.

Demet Özdemir nişan elbisesiyle de büyük dikkat çekti. Kız isteme töreninde beyaz sade bir elbise giymeyi tercih eden ünlü oyuncu daha sonra pembe derin sırt dekolteli bir tuvalet giydi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti nişan pastalarını kendileri yaptı! İşte o anlardan görüntüler!.. 7

Güzelliği ile göz kamaştıran Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un pozları hayranlarını mest etti. Kız isteme töreninin ardından eğlenceye geçildi.

Yakın arkadaşlarının katıldığı after partyde çılgınlar gibi eğlenen ve dans eden Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ikilisi nişan pastalarını da kendileri yaptılar. İşte o anlardan görüntüler!

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

EnMagazin (@ennmagazinn)’in paylaştığı bir gönderi

Usta oyuncu Sumru Yavrucuk da bu anlarda ikiliye eşlik etti. Eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Törene çiftin yakın arkadaşları Berfu ve Eser Yenenler çifti ile Tolga Akış da katıldı