Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’dan ilk tüyoyu verdi! Yakında!

Demet Özdemir, yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’dan ilk tüyoyu verdi! Yakında!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrana en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gelmişti Demet Özdemir. Ardından dizilere ara vermişti. Bir süre sonra dijitali tercih etmiş ve Netflix için çekilen Aşk Taktikleri isimli filmde Şükrü Özyıldız ile kamera karşısına geçmişti. Her ne kadar dizilerde yer almasa da bu filmle çok konuşuldu, büyük gündem oldu oyuncu. Özellikle yurtdışında da ilgi görmesiyle birlikte film sayesinde gündemden düşmedi.

Son dönemde ise Türkiye’de yayın hayatına 14 Haziran’da başlayan Disney Plus için çekimleri süren Dünyayla Benim Aramda dizisiyle geliyor oyuncu. Başrolünü Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy ile paylaştığı diziden ser verip sır vermedi oyuncu uzun süre. Yaptığı anlaşma gereği yorumlarına dikkat eden ve tüyo vermemeye çalışan oyuncu, Disney Plus’ın açılış gecesinde ise küçük bir tüyoyu vermeden edemedi!

Dijital platformun Kaçış’tan sonraki ikinci çekilen yerli dizisi olan Dünyayla Benim Aramda romantik komedi türünde bir dizi olacak. Nisan ayında çekimlerine başlanılan dizi için özellikle Demet Özdemir hayranları büyük merakta!

Demet Özdemir, yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda'dan ilk tüyoyu verdi! Yakında! 9

Dizide İlkin isimli bir karakteri oynayan Demet Özdemir gizlilik anlaşması nedeniyle dizi hakkında detay vermemeye özen gösterdi. Oyuncuyu bir derginin sahibi olarak izleyeceğimiz Dünyayla Benim Aramda dizisinde sevgilisi Tolga’yı Buğra Gülsoy oynayacak. Hafsanur Sancaktutan ise İlkin’in yakın arkadaşına hayat veriyor.

Demet Özdemir, yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda'dan ilk tüyoyu verdi! Yakında! 10

Bu bilgiler dışında çok bir bilgi yok diziyle ilgili. İlkin karakterinin, sevgilisi Tolga’yı sadakat testine tutması ile başlayan hikaye yine bir romantik komedi olarak ilerliyor. En merak edilen konu ise dizinin ne zaman yayınlanacağı!

Disney Plus’ın gecesinde şıklığı ile dikkat çeken Demet Özdemir, bu soruya “Çok kısa bir süre kaldı” sözleriyle yanıt vererek meraklı takipçileri için de heyecanla beklenen yanıtı vermiş oldu! Dizinin yakında yayınlanacağı tüyosunun Demet Özdemir’den gelmesi, heyecan yaşattı.

Bu arada çekimlerin tamamlanmak üzere olduğunu da ekledi oyuncu. Demet Özdemir’in verdiği bilgilerden sonra fragmanın da yakın zamanda yayınlanması bekleniyor artık.

Demet Özdemir, yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda'dan ilk tüyoyu verdi! Yakında! 11

Dizi için “Çok güzeldi, benim için müthiş bir deneyimdi. Bakalım çıktığında siz ne düşüneceksiniz, ben onu daha çok merak ediyorum” dedi ve geçtiğimiz günlerde basın toplantısında yayınlanan görüntülerin teaser olduğunu belirterek “Fragmanımız şu anda hazırlanıyor, ben de heyecanla bekliyorum” diyerek hayranlarına müjde verdi.

Dünyayla Benim Aramda dizisinin fragmanın çok yakın bir süre içinde paylaşılması ve dizinin de uzun ara vermeden izleyicilerle buluşturulması bekleniyor.