Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’den Doğduğun Ev Kaderindir hayranlarının beklediği mesaj

Demet Özdemir’den Doğduğun Ev Kaderindir hayranlarının beklediği mesaj

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir hayranlarına büyük müjdeyi Demet Özdemir verdi… Bir süredir tekne takili yapmakta olan ünlü oyuncu, yeniden setlere dönüyor… Mart ayında koronavirüs pandemisi nedeniyle dizinin çekimleri durduruldu.

İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’i başrolde buluşturan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, tv8 ekranında toplam 11 bölüm yayınlandı. Reytingleri çok iyi gelen dizi, sadece ülkemizde değil yabancı ülkelerdeki dizi hayranları arasında da büyük heyecan yarattı.

Pandemi süreci dizi adına çok kötü oldu. Zira, müthiş bir çıkış yapmış ve bunu sürdürmekteydi. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeniden ekranlara dönüş müjdesi de Demet Özdemir’den geldi.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile setlere döneceklerini açıkladı. “Geri dönüyoruz” diye yazan oyuncu, hayranlarının günlerdir beklediği mesajı da vermiş oldu.

Dizinin ekibinin önümüzdeki günlerde bir araya gelerek sezon finalini çekmesi bekleniyor. Doğduğun Ev Kaderindir’in 12. bölümünün sezon finali olması planlandı. Tabii ki planlarda bir değişiklik var mı, ekip stok bölümler çekecek mi? gibi soru işaretleri de önümüzdeki günlerde netleşecek.

Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir hayranlarının beklediği mesaj 8

Ünlü oyuncu, tekne tatilinden fotoğraflarını yayınlamaya da devam ediyor.

İşte Demet Özdemir’in instagram hesabından yaptığı son paylaşım:

Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir hayranlarının beklediği mesaj 9