Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den Doğduğun Ev Kaderindir tüyosu geldi!

Demet Özdemir’den Doğduğun Ev Kaderindir tüyosu geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizi ekibi ikinci sezon için bir araya geldi. Haziran ayında toplanan ve 12. bölüm yani birinci sezon finalini çeken ekip, ayrıca stok bölümler için de 4 bölümü hazır etmişti. Eldeki stok bölümler nedeniyle dizinin ekibi Eylül ayının ortasına kadar dinlenme fırsatı buldu.

Tv8 ekranlarında Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yakında izleyicilerle buluşacağının müjdesini Demet Özdemir yaptığı paylaşım ile verdi. Ünlü oyuncu, partneri İbrahim Çelikkol ile setten fotoğrafını yayınladı ve “Doğduğun Ev Kaderindir, az mı kaldı ne?” diyerek hayranlarının heyecanını artırdı. Bu fotoğrafın bir benzerini, İbrahim Çelikkol da instagram hesabından paylaştı.

Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir tüyosu geldi! 8

Dizinin ilk sezonu büyük bir beğeni ile izlendi. Pandeminin araya girmesine rağmen diziye yönelik ilgi hiç azalmadı. Sosyal medyada da etkisi yüksek olan dizide Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol uyumu da çok başarılı bulunmuştu.

Faruk karakterine hayat veren Engin Hepileri de eşi ve oğlu ile İzmir’in Urla ilçesindeki evinde uzun bir tatil yaptı. Setten yeni sezon için ilk paylaşımını yapan Engin Hepileri, “Doğduğun Ev Kaderindir yeni sezon çekimleri son hız sürüyor. Yakında yine tv8 deyiz” mesajıyla da dizinin çok yakında ekrandaki yerini alacağını duyurmuş oldu.

Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir tüyosu geldi! 9