Ana sayfa Güncel Haberler Demet Özdemir’den kardeşçilik, Deniz Baysal, aradığını buldu! Aslıhan Güner’in yeni modası!

Demet Özdemir’den kardeşçilik, Deniz Baysal, aradığını buldu! Aslıhan Güner’in yeni modası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir, Deniz Baysal ve Aslıhan Güner, bugün birbirinden farklı paylaşımları ile farklı duyguları aktarda. Özdemir, arkadaşlığın önemine değinirken, Deniz Baysal eşi ile evliliğin önemini ortaya koydu. Aslıhan Güner ise maske konusunda herkesin dikkatini çekti.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin stok bölümlerinin çekimleri için şu günlerde sette bulunan Demet Özdemir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Oyuncu, balerin Naz Göktan ile fotoğrafını “Kardeşçilik” notuyla yayınladı. Ünlü oyuncunun hayranlarından paylaşıma 500 binin üzerine beğeni geldi. Hande Doğandemir, “Güzellikler iyi ki bir aradasınız” yorumunda bulundu.

Demet Özdemir'den kardeşçilik, Deniz Baysal, aradığını buldu! Aslıhan Güner'in yeni modası! 9

Deniz Baysal ile eşi Barış Yurtçu, 2019 yılının Eylül ayında evlenmişti. Çift yaz tatillerine keyifli bir şekilde geçiriyor. Romantik anlar da yaşayan ikilinin mutlulukları ise sosyal medya paylaşımına yansıdı. Baysal, “Oh” mesajıyla fotoğrafını yayınlayarak aradığı huzuru ve mutluluğu bulduğunu ifade etti.

Demet Özdemir'den kardeşçilik, Deniz Baysal, aradığını buldu! Aslıhan Güner'in yeni modası! 10

Kuzey Yıldızı dizisiyle ekrana dönüş yapan ünlü oyuncu Aslıhan Güner, başarılı bir sezonu geride bıraktı. Oyuncu, instagram hesabından maske takmanın önemine işaret eden bir paylaşım yaparak, herkese örnek oldu. Oyuncu, “Maske yeni moda, kullanın” diye yazdı.

Demet Özdemir'den kardeşçilik, Deniz Baysal, aradığını buldu! Aslıhan Güner'in yeni modası! 11