Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’den yeni başlayan o diziye büyük destek!

Demet Özdemir’den yeni başlayan o diziye büyük destek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynadığı Zeynep karakteriyle gündemde olan Demet Özdemir, geçtiğimiz gün ilk bölümüyle ekrana gelen yeni bir diziye olan heyecanını takipçileriyle paylaştı. Bilindiği gibi oyuncu, Erkenci Kuş dizisinden sonra dram dizisinde rol almak istemiş ve tv8’deki yeni dizisinde İbrahim Çelikkol ile birlikte başrolde oynuyor.

Demet Özdemir’in sosyal medya hesabından dikkat çektiği ve başarılar dilediği dizi, yine tv8’de yayın hayatına başlayan Kırmızı Oda dizisiydi. Özdemir, kendi kanalının bir başka dizisiyle ilgili paylaşım yaparken, aynı zamanda Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin de hikayesini yazan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nu ve yapımcı firma OGM Pictures’ı  da eklemeyi unutmadı. Zira her iki dizinin yapım şirketi de aynı…

Kırmızı Oda dizisi, Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden derlenen bir dizi. 4 Eylül Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen dizide Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral gibi isimler rol alıyor. Ünlü isimlerin de konuk oyuncu olarak katılacağı dizinin bu haftaki konukları ise Hande Doğandemir, Evrim Alasya ve Salih Bademci idi.

Dizi, ağır dramatik bir hikaye ve bir çiftin mutlu başlayan evliliklerinin sonrasında hangi noktaya geldiğini gösteren iki hikaye ile ekrandaydı bu hafta. Binnur Kaya ve Tülin Özen’in psikiyatrı oynadıkları dizi, ekranda dikkat çeken bir proje oldu.

Demet Özdemir de dizinin yayınlandığı akşam ekran karşısındaki milyonlar gibi diziyi izlemekteydi. Oyuncu, yayın başlamadan önce başarı dileklerini iletirken, başladıktan sonra da diziden görüntü paylaşarak yine dikkatleri çekmeye çalıştı.

Özdemir, aynı kanalın, aynı yapım firmasının bir başka dizisine desteğini sosyal medyadan vererek kendi takipçilerine de bu yolla duyurmuş oldu…

İşte Demet Özdemir’in paylaşımları:

Demet Özdemir'den yeni başlayan o diziye büyük destek! 8

Demet Özdemir'den yeni başlayan o diziye büyük destek! 9