Ana sayfa Dizi Haberleri Eski düşmanlar dost oldu! Zümrüdüanka dizisine katılan Gökçe Eyüboğlu’na sürpriz tebrik…

Eski düşmanlar dost oldu! Zümrüdüanka dizisine katılan Gökçe Eyüboğlu’na sürpriz tebrik…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz sezon Şubat ayında ekranlara veda eden Kadın dizisi, uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak bir dizi olacak. Zira dizinin konusu kadar, oyuncular ve oyunculuklar da ön plandaydı. Feyyaz Duman ve Gökçe Eyüboğlu gibi, daha önce filmlerde rol alsalar da televizyon izleyicisinin çok tanımadığı iki ismi dizi dünyasına kazandırdı.

Feyyaz Duman, bilindiği gibi şimdilerde başrolünü Biran Damla Yılmaz ile paylaştığı Baraj dizisinde oynuyor. Gökçe Eyüboğlu ise bir başka diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Eyüboğlu, Fox TV’de Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde oynadıkları Zümrüdüanka dizisinin kadrosuna katıldı.

Kadın dizisinin ardından başka bir projede yer almayan Gökçe Eyüboğlu, Zümrüdüanka dizisinde Deniz karakterini oynayacak. Henüz Deniz’in kim olduğu ile ilgili bir bilgi verilmiyor ancak güçlü oyunculuğuyla Kadın dizisindeki Ceyda karakteri gibi yine başarılı bir performans ile ekranda yer alacağı da tahmin ediliyor oyuncunun.

Bu arada yeni sezonda kendisinin de olduğu haberlerinin öğrenilmesinin ardından Gökçe Eyüboğlu’na sürpriz bir isimden tebrik geldi! Kim miydi o isim? Kadın dizisinde yıldızı hiç barışmayan, birbilerine fena halde düşman olan, bir kaşık suda boğmak için zaman kollayan Şirin’i oynayan Seray Kaya idi.

Eski düşmanlar dost oldu! Zümrüdüanka dizisine katılan Gökçe Eyüboğlu'na sürpriz tebrik... 8

Kaya, her ne kadar kamera önünde birbirlerinden nefret eden iki kişiyi oynasalar da kamera arkasında hala dostluklarının sürdüğünü gösteren vefalı bir tavır sergiledi. Gökçe Eyüboğlu’nun yeni dizisinin fragmanını sosyal medya hesabından paylaşarak Gökçe Eyüboğlu’na “Hayırlı olsun canım Gökçe” notunu gönderdi.

Eyüboğlu da bu paylaşımı kendi hesabında yayınlayarak ‘Canım’ notuyla teşekkür etti.

İşte o paylaşım:

Eski düşmanlar dost oldu! Zümrüdüanka dizisine katılan Gökçe Eyüboğlu'na sürpriz tebrik... 9

“Deniz” karakterine hayat verecek olan Eyüboğlu’nun dizide neleri değiştireceği şimdiden merak konusu oldu.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerini paylaştığı “Zümrüdüanka” dizisinin yapımını Pastel Film üstlenirken, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül, yönetici yapımcılığını ise Birsel Çıkıncı üstleniyor.

Yönetmen koltuğuna Serhan Şahin’in oturduğu dizinin senaryo süpervizörü Eylem Canpolat iken, senaryosunu Işıl Sönmez, Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor.

Kapadokya’nın masalsı dünyasında çekimleri devam edecek “Zümrüdüanka”, çok yakında yeniden FOX’ta.