Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show ekibine sürpriz transfer! Dağhan Külegeç hayranlarına müjde!

Güldür Güldür Show ekibine sürpriz transfer! Dağhan Külegeç hayranlarına müjde!

tarafından ker_def

Show TV ekranında uzun yıllardır yayınlanmakta olan ve büyük ilgi gören, 7’den 70’e herkesin sevgilisi Güldür Güldür Show yeni sezon hazırlıkları son sürat devam ediyor. Yeni çekimlerin başlamasına sayılı günler kala sürprizler de yavaş yavaş açıklanıyor.

Öncelikle sezon sonunda Emre Altuğ, Evrim Akın ve Sinan Çalışkanoğlu’nun yeni sezonda olmayacakları duyulmuştu. Bu bilginin ardından bir süre önce Çağlar Çorumlu’nun da Kanal D’nin yeni dizisi İyi Aile Babası’nda Şebnem Bozoklu ile oynayacağı ortaya çıkmıştı. Güç kaybı yaşayan programa yeni bir oyuncu daha katıldı.

Bu sezon Güldür Güldür ekibine dahil olan isimlerden biri sempatik oyuncu Dağhan Külegeç oldu. Güldür Güldür’ün sosyal medyasında paylaşılan gizemli fotoğrafı, hayranları tarafından hemen tanındı. Sempatik oyuncunun ekibe katılışı büyük bir heyecanla karşılandı.

Güldür Güldür Show ekinden önemli isimler ayrıldı ama Dağhan Külegeç gibi izleyicilerin çok sevdiği bir oyuncunun katılması önemli bir artı olarak görülüyor. Programa başka isimler de katılacak mı, henüz bilinmiyor ama yeni isimler de eklenir ise şaşırmamak lazım.

Dağhan Külegeç, Kavak Yelleri dizisinde Efe Kaygısız karakteri ile üne kavuşmuştu. Fatih, Kiraz Mevsimi ve Yeni Gelin dizilerinde de rol alan oyuncu, 2 senedir herhangi bir projede yer almadı.

Dağhan Külegeç hayranları için bu gelişme anlamlı oldu ve oyuncu Güldür Güldür Show gibi bir yapımda sahne performansını sergileyerek hayranlarının karşısına çıkacak.