Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’e yabancı hayranlarının ilgisi çok arttı!

Demet Özdemir’e yabancı hayranlarının ilgisi çok arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Demet Özdemir, yıllardır süren başarılı performanslarının karşılığını hayran kitlesini hem ülkemizde hem de dünyanın farklı bölgelerinde genişleterek alıyor. Erkenci Kuş dizisi ile önemli bir çıkışa imza atan oyuncu, yurt dışında da bir hayli popüler oldu.

Şu aralar tv8 ekranında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide Zeynep karakterine hayat veren ünlü oyuncu, yapımın ilk bölüm ile birlikte yeniden adından çok söz ettirmeye başladı. Sosyal medyada da sıklıkla paylaşım yapan Özdemir’in güzelliğine yönelik hayranlarından çok sayıda iltifat yapılıyor.

Ünlü oyuncunun sosyal medya paylaşımlarında dikkat çeken bir başka detay ise Türk hayranlarından daha çok yabancı hayranlarından büyük ilgi görüyor olması..

Özdemir için yabancı hayranlarının kendi dillerinde yazdıları yorumları her paylaşımının altında bulabilirsiniz. Özellikle twitter’da da Demet Özdemir ile ilgili araştırma yaparsanız ne kadar çok yabancı hayranın paylaşımda bulunduğuna da şahit olabilirsiniz.

2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin Aylin’i olarak dikkat çeken oyuncu, Kurt Seyit ve Şura’da Alya, Çilek Kokusu dizisinde Aslı,No:309’da Lale ve Erkenci Kuş’ta da Sanem olarak ekranda büyük popülerlik kazandı.

tv8 ekranındaki Zeynep ise dram projelerinde bir ilk ve Özdemir bu noktada da hayranlarından geçer not almış durumda.