Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’i çok üzdüler ama her darbe gücüne güç kattı!

Demet Özdemir’i çok üzdüler ama her darbe gücüne güç kattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in InStyle dergisindeki röportajında bir sözü var ki, herkes için ibretlik… Oyuncu, kendisi hakkında yapılan kötü haberler ve uyduruk iddialardan çok sıkıntı yaşıyor.

Sosyal medyada yapılan kötü yorumlar da Özdemir’i çok üzüyor… Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekrana dönüş yapan oyuncu, başarılı performansı ile göz doldururken, bir de hakkında yapılan bu kötü algı çalışmasıyla uğraşıyor.

Demet Özdemir, tüm bu yorumlara üzülse bile artık görmemeye başladı. Ancak bu durumun oyuncuyu güçlendirdi ve kendine olan güvenini ve inancını artırdığı da bir gerçek…

Filozof Nietzsche’nin “Öldürmeyen şey güçlendirir” sözünde olduğu gibi tüm olumsuzlukların üstesinden gelen ve başarısını da kanıtlayan Demet Özdemir, hem ülkemizde hem de yurt dışında sosyal medyanın zirvesinde…

Her yaptığı ile her fotoğrafı veya sahnesi ile sosyal medyanın gündemini etkileyen, kimi zaman gündemin baş sırasında olan bir noktaya ulaşan Demet Özdemir, bu olumsuz yorumlar konusundaki şu sözleriyle de dikkat çekiyor:

“Üzüyor tabii ki, kimi üzmez? Benim de ailem var. Kimse kötü ya da asılsız haber okuyup mutlu olmaz. Ancak sanırım alışmaya ve görmemeye başladım. Yok edemiyorsak, kabul edip görmezden gelmeye çalışmalıyız.”