Ana sayfa Sosyal Medya Ahu Yağtu hayatının en büyük talihsiziliğini yaşadı!

Ahu Yağtu hayatının en büyük talihsiziliğini yaşadı!

tarafından ker_def

Kadın dizisinde Pırıl karakteri ile yer aldıktan sonra Closer isimli oyunla tiyatro sahnelerinde boy gösteren Ahu Yağtu, 2,5 ay provalarında ter döktüğü Karanlıkta Komedi isimli oyunun heyecanını yaşıyordu. Ancak 29 Şubat Tarihinde Kadıköy’de prömiyeri yapılan oyunda sahnede ayağı takılarak dengesini kaybeden ve yere düşen Ahu Yağtu’nun omuru kırıldı.Bu gelişme oyuncu için büyük bir talihsizlik.

2,5 ay çok yoğun, yorucu ve zorlu bir yolculuktan sonra Karanlıkta Komedi oyununun daha ilk gösteriminde yaşanması tüm ekip için kötü oldu. Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın ulaştığı Yağtu, doktorunun 5 hafta evde istirahat verdiğini söyledi.

Yağtu, “Omurganın en alt kuyruk sokumu bölgesindeki omurda kırık var. Doğal olarak bir operasyon yapılamıyor. Evde dinlenerek ve spor yaparak atlatacağım. Kemik kendi kendine kaynayacak inşallah” açıklamasında bulundu.

Tiyatro oyunlarına ara vermek durumunda kalan Ahu Yağtu, büyük bir heves ile hazırlandığı, izleyicilerine farklı bir deneyim yaşatmayı amaçladığı rolünü canlandıramadan bu kaza ile karşılaştı.