Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’i üne kavuşturan Çilek Kokusu bir Avrupa ülkesinde daha yayınlanacak!

Demet Özdemir’i üne kavuşturan Çilek Kokusu bir Avrupa ülkesinde daha yayınlanacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir’in ilk kez Türk izleyicisinin kalbini kazanmasını sağlayan Çilek Kokusu dizisi sona ereli yıllar oldu. Ancak hala kalpleri fethetmeye devam ediyor. Bugün dünya çapında ünlü bir oyuncuya dönüşen Özdemir’in başrolünde yer aldığı Çilek Kokusu bir ülkede daha yayınlanacak.

Çilek Kokusu, yaklaşık yedi yıl önce Star TV’de ekranında izleyiciyle buluşmaya başladığında Demet Özdemir henüz yolun çok başında genç bir oyuncuydu. Özdemir Çilek Kokusu sayesinde adını milyonlara ulaştırdı ve romantik komedideki başarısını ispatladı.

2015 yılında yaz dizisi olarak başlayan ve bir sezon boyunca 23 bölüm olarak yayınlanan Çilek Kokusu bugüne kadar birçok ülkede yayınlandı. Sıradaki ülke ise halkının Türk dizilerine hayranlıklarıyla bilinen İspanya. Demet Özdemir bu kez henüz çok ünlü olmadan önceki haliyle İspanyol hayranlarının kalbini çalacak.

Demet Özdemir’i üne kavuşturan Çilek Kokusu bir Avrupa ülkesinde daha yayınlanacak! 7

Tam anlamıyla bir gençlik yaz dizisi olan Çilek Kokusu, İstanbul ve Bodrum’da çekilmişti. Filiz Gülmez Pakman ve Adnan Güler’in yönettiği dizinin başrollerinde Demet Özdemir’in yanı sıra Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray ve Mine Tugay yer alıyordu. Çilek Kokusu dizisi genç oyuncular Demet Özdemir ve Yusuf Çim’in kariyerlerinde sıçrama yapmasını sağlamıştı.

Gold Film tarafından çekilen Çilek Kokusu, birbirlerinden tamamen zıt karakterlere, hayatlara ve motivasyonlara sahip olan Aslı ve Burak’ın sürpriz bir şekilde karşılaşmalarıyla başlar. Aslı, çalıştığı pastaneden Burak yüzünden kovulur. Bu arada en yakın arkadaşı olan Gonca, Bodrum’a çalışmaya gitmek üzeredir ve Aslı’yı da gelmesi için ikna eder. Aslı da hem tatil yapmak hem de para kazanmak için Bodrum’daki işi kaçırmak istemez.

Annesi kızının Bodrum’a gitmesine pek sıcak bakmasa da Aslı’nın ısrarlarına dayanamaz ve izin verir. Aynı zamanlarda Burak’ın sorumsuz davranışlarından sabrı taşan babası, Burak’ı çalışması için, yeni aldıkları otele gönderir. İkili burada yeniden karşılaşır ve hikaye böyle başlar.