Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu kariyerinin zirvesinde en anlamlı rolü buldu!

İrem Helvacıoğlu kariyerinin zirvesinde en anlamlı rolü buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, son dönemde yoğun şekilde projelerde yer alan ve göz önünde olan isimler arasında bulunuyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinde parladıktan sonra üst üste televizyon projelerinde öne çıkan oyuncu, ilk dijital dizisi Kaçış ile de gündemden düşmüyor.

Seni Çok Bekledim, Baş Belası ve Annenin Sırrıdır Çocuk dizileri ile son iki yıldır birbirinden farklı karakterleri canlandıran oyuncu, 14 Haziran’da yayınlara başlayacak olan Disney Plus’ın ilk yerli yapımında başrolde bulunuyor. Ancak hem hikayenin yazarı olması hem de dünya çapındaki popülerliğinin etkisiyle Engin Akyürek çok fazla öne çıktı.

Ancak Kaçış dizisinde Zeynep karakterinde İrem Helvacıoğlu da çok etkili bir performans ortaya koyacaktır. Oyuncu, dizinin galasında yaptığı açıklamada “Gerçekten Disney Plus’ın ilk lansmanında olmak çok heyecan verici bir şey. Güzel ve keyifli bir iş bitti. Zeynep bence güçlü bir karakter. Gücü olan ve bunu sürdürmeye çalışan ama bunu sürdürmeye çalışırken de tökezleyen, yine de o gücü barındırmaya çalışan bir karakter oldu” diye konuştu.

İrem Helvacıoğlu kariyerinin zirvesinde en anlamlı rolü buldu! 53

Kaçış dizisinde aslında sadece Engin Akyürek büyük bir sınav vermeyecek, İrem Helvacıoğlu da Sen Anlat Karadeniz ile başlayan popülerlik döneminin zirvesinde ve onun adına da Zeynep karakteri güçlü bir çıkış olacak gibi gözüküyor. Bir savaş muhabiri olan Zeynep karakterini canlandırmak da oyuncu adına yeni ve etkileyici bir deneyim oldu. Helvacıoğlu, çekimlerin de çok kolay geçmediğini ama ekip olarak bütünleşerek bu işi başardıklarını ifade etti.

tv8’de yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde de çok başarılı bir dram performansı ortaya koyan oyuncu, hikayenin başlarında o kadar çok öne çıkmasa da sonraki süreçte daha fazla konuşulmaya başlandı. Dizinin kısa sürmesi ve 11. bölümde final yapacağının ortaya çıkması ise oyuncu adına büyük bir talihsizlik oldu.