Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in dizilerindeki flört taktikleri işe yaramıyor!

Demet Özdemir’in dizilerindeki flört taktikleri işe yaramıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, İbrahim Selim’in Fox TV’de yayınlanan programında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Oyuncunun rol aldığı romantik komedi hikayelerinde flört taktikleri hep öne çıkmıştır.

Demet Özdemir’in rol aldığı romantik komedi hikayelerinin ana temasında flört taktikleri ve flörtün her aşaması mutlaka oluyor. Çilek Kokusu, No 309, Erkenci Kuş dizilerinde romantik komedi hikayeleri ile hayranlarını coşturan ünlü oyuncu, Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri filmiyle de büyük ilgi gördü.

Son dönemde Disney Plus’in ikinci Türk dizisi olarak da öne çıkan Dünyayla Benim Aramda’nın çekimlerini tamamlayan Demet Özdemir, yine bir romantik komedi hikayesi ile izleyicilerini mest etmeye geliyor. Oyuncunun yeni dizisi çok merak edilirken, 14 Eylül’de yayınlanacağının açıklanması da heyecanı artırdı.

26 Ağustos’ta Oğuzhan Koç ile evlenecek olan Demet Özdemir, ardından da Aşk Taktikleri 2 filmi için yeniden sete çıkacak. Oyuncunun flört konusundaki sözleri de dizilerindeki birçok sahneyi düşününce oldukça düşündürücüydü.

Demet Özdemir'in dizilerindeki flört taktikleri işe yaramıyor! 7

Romantik komedi hikayelerinde flört taktikleri sürekli ön planda olmasına rağmen Demet Özdemir, gerçek hayatta bunların işe yaramadığına inanıyor.

Oyuncu, flört taktiklerinin çalışmadığını şu sözlerle ifade etti: “Bence çalışmıyor o taktikler. Öncelikle bunu söyleyeyim. Hepimiz denemişizdir, elimize yüzümüze bulaştırmışızdır. Mesela, mesajlara geç cevap ver. İlk mesaj atan sen olma… Bana artık bunlar vakit kaybı olarak geliyor. Bence dürüst olalım. Yoksa ben de dürüst olamayacağım. Hep beraber dürüst olursak bu program çok iyi geçecek.”

Stüdyoda programa katılanlar da taktik yapmadan direk hedefe ilerlediklerini belirtirken, Demet Özdemir’in ifade ettiği gibi flört taktiklerini pek de işe yaramadığını belirten ifadelerle ünlü oyuncuyu destekledi.