Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan, çok aşık olduğunda kendini çok kaptırıyor!

İlayda Alişan, çok aşık olduğunda kendini çok kaptırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seversin isimli Kanal D dizisinde başrolde yer alan İlayda Alişan, Burak Yörük ile çok başarılı bir dizi çifti oldu. İki genç oyuncu, Onedio’nun youtube kanalındaki programa katıldı ve kendilerine sorulan sorulara verdikleri yanıtlarla da dikkatleri çekti.

Çok aşık olduğu kişinin banka kredisine kefil olması istenirse ne yapacakları sorulan ikilinin sözleri şaşırttı. Özellikle de İlayda Alişan, aşık olduğu zaman kendisini tamamen olaya kaptırdığını ve her şeyi yapabileceğini ortaya koydu.

İlayda Alişan, “Ben evimi, arabamı, neyim var neyim yoksa üzerine yapabilirim. Onu yaparım” diye konuştu. Genç oyuncu sadece aşık olduğu kişinin değil, arkadaşının da banka kredisine kefil olabileceğini ifade etti. Burak Yörük de sevdiği kişinin banka kredisine kefil olabileceğini ama arkadaşının banka kredisine kefil olmayı tercih etmeyeceğini söyledi.

İlayda Alişan, çok aşık olduğunda kendini çok kaptırıyor! 7

İlayda Alişan da Burak Yörük’ün bu sözleri üzerine partnerini sıkıntıya sokan şu sözleri söyledi: “Bir şeye ihtiyacım olsa kefil istesem olmaz mısın?”

Burak Yörük cevap vermek istemedi ve “Sonra konuşalım” diyerek soruyu geçiştirdi. İlayda Alişan ise “Ben sana olurdum Burak” diyerek partnerini daha da zor bir duruma soktu. İkilinin eğlenceli anları da izleyenleri çok güldürdü.

Sevgilisinin yurt dışına gitsek istemesi durumunda onun bu isteğini kabul edemeyeceğini ifade eden İlayda Alişan’a karşı, Burak Yörük, onunla yurt dışına gideceğini belirtti.

İlayda Alişan, “Zor bir soru. Şartlarıma bağlı ama ailemi bırakmak istemezdim” şeklinde konuştu. Burak Yörük ise sevgilisi olduğu için kendini baskıda hissettiğini, olmasaydı belki de farklı bir yanıt verebileceğini ifade etti.

İki genç oyuncu da sosyal medyada çok aktif olmanın kendisini rahatsız ettiğini ve özel hayatın olması gerektiğini, her şeyin göz önünde olmaması gerektiğini ifade ettiler.