Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in en güvendiği ve en özel anlarında yanında 2 kişi var!

Demet Özdemir’in en güvendiği ve en özel anlarında yanında 2 kişi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Demet Özdemir, dizi çekimlerinin tamamlanmasının ardından tatiline devam ediyor.

Oyuncunun son dönemde yanında olan ve her fırsatta birlikte pozlarını yayınladığı iki önemli dostu dikkatleri çekiyor… Bu isimlerden birisi tv8’in de ekran yüzlerinden olan Saadet Özsırkıntı…Özdemir ile Özsırkıntı çok iyi anlaşıyor ve bu yaz birlikte tatil de yaptı…

Demet Özdemir’in en güvendiği isimlerden birisi de Stil Danışmanı olan arkadaşı Rutkay Öziş… Son dönemde Özdemir paylaşımlarında da Rutkay Öziş’i sıklıkla paylaşıyor ve güvenini de sergiliyor.

Çeşme’de tatil yapmakta olan Demet Özdemir, kahkahaları ile inlettiği plajda görüntülendi. Yanında yine Rutkay Öziş vardı… Arkadaş ortamında gülme krizine giren ve kahkahalara boğulan ünlü oyuncu, neşeli halleriyle beğeni topladı.

Demet Özdemir'in en güvendiği ve en özel anlarında yanında 2 kişi var! 8

Deniz keyfi de yaşayan Demet Özdemir, dizi çekimlerinin yeniden başlamasından önce tatilde enerji depoluyor… Geçtiğimiz sezonlarda yaz aylarında genelde çalışan oyuncu, bu yaz özlemlerini giderdiği bir tatil yaşıyor.

Demet Özdemir'in en güvendiği ve en özel anlarında yanında 2 kişi var! 9

Oyuncu “Bu zorlu süreçten sonra her şey iyiye gittiği için mutluyum. Uzun zamandır yaz projeleri olduğundan tatile zaman ayıramıyordum. Bu sene arkadaşlarımla ve ailemle ayrı ayrı güzel tatiller yaptım” açıklamasıyla da bu yazın kendisi için çok iyi geçtiğini belirtti.