Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Hepileri – Beyza Şekerci çifti hayal ettikleri yaşama kavuştu!

Engin Hepileri – Beyza Şekerci çifti hayal ettikleri yaşama kavuştu!

tarafından ker_def

Engin Hepileri ile Beyza Şekerci çifti oğulları Can ile birlikte tatilin keyfini doyasıya yaşıyor… İzmir’in Urla ilçesinde yaptırdıkları tek katlı taş evde mutlu anlar yaşayan çift, doğa ile de iç içe bir hayata sahip oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Faruk karakteri ile 2020 yılında da ekranda yer almaya devam eden Engin Hepileri, 2019 yılında ise Kimse Bilmez isimli dizide yer almıştı. Oyuncu, üst üste sergilediği başarılı performanslarla da kariyer basamaklarında üst sıralara çıkıyor.

Beyza Şekerci ise hamilelik ve doğum sonrası oğlu Can’ın bakımı nedeniyle bir süredir kariyerine ara vermiş durumda. Çift, birkaç gün dinlenme maksadıyla gittikleri Urla’da yaz aylarını geçiriyor ve İstanbul’a dönmeye niyetleri de yok.

Engin Hepileri - Beyza Şekerci çifti hayal ettikleri yaşama kavuştu! 8

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. sezon çalışmalarının başlamasına kadar zamanı bulunan Engin Hepileri, oğlu Can’ın doğa ile iç içe büyümesinden son derece memnun olduğunu söyledi.

Posta’nın haberine göreBeyza Şekerci, uzun süredir hayal ettiği yaşama kavuştuklarını belirtirken, Engin Hepileri komşuların da kendilerine çok destek olduğunun altını çizdi.

Engin Hepileri - Beyza Şekerci çifti hayal ettikleri yaşama kavuştu! 9