Ana sayfa Kadın Haberleri Demet Özdemir’in ev hali ve ince düşüncesi beğenildi!

Demet Özdemir’in ev hali ve ince düşüncesi beğenildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisi ile büyük bir başarı kazandı. Yurt dışında adını daha geniş kitlelere duyuran oyuncu, yeni dizisiyle de çok konuşuldu.

Oyuncu, İbrahim Çelikkol ile birlikte, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol aldı. Partneri ile uyum içinde, başarılı performans sergileyen Demet Özdemir, dram dizisinde de çok iyi işler yapabileceğini gösterdi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, koronavirüs salgını nedeniyle yayınlanamıyor.Sette çekimler yapılamıyor ve yeni bölümler ekrana gelmiyor. Bu zorlu dönemde evinde kendisini karantinaya alan Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Ünlü oyuncu, ev halini paylaştı ve takipçilerinden yine birçok iltifat aldı. Güzelliğine yönelik yapılan yorumların yanı sıra binlerce de beğeni geldi.

Demet Özdemir'in ev hali ve ince düşüncesi beğenildi! 8

Demet Özdemir, duyarlı birisi olduğunu da sergiledi.Hesabından yaptığı paylaşım ile koronavirüs salgını sırasında özveriyle çalışan kadınlara dikkat çekti.

Oyuncu, “Salgın döneminde bizler için özveriyle çalışan binlerce kadın var! Bize ilhan olan güçlü kadınlar” diyerek bu insanlara teşekkür etti.

Demet Özdemir'in ev hali ve ince düşüncesi beğenildi! 9