Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in Hollywood starlarından hiçbir farkı yok!

Demet Özdemir’in Hollywood starlarından hiçbir farkı yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, belki Hollywood starı değil ama Hollywood starları gibi dünyanın birçok bölgesinde tanınan, ciddi bir hayran kitlesine sahip olan bir isim.

Artık dizilerle ülkeler ve kültürler birleşmekte. Birbirine benzer kültürdeki ülke insanlarını birbirine bağlayan en önemli öğelerin başında hikayeler yatıyor.

Diziler ve filmlerle anlatılan bu hikayeler toplumdan topluma geçiyor ve ülkeler arasında yakınlıklar da bu şekilde kuruluyor.

İşte bu zincirin en önemli halkalarından birisi de oyuncular. Anlattıkları hikayelerle insanların ruhuna öyle işliyorlar ki, sonrasında da bu o oyuncunun kişilik özelliklerinin yüceltilmesine kadar varıyor.

Türkiye’nin dünyaya ihraç ettiği değerlerden birisi de Demet Özdemir.

ABD’de Hollywood gerçeği olabilir… Ama dünyanın öbür yakasında ise bir Türk hikayeleri gerçeği var…

ABD’den sonra dünyaya en çok hikaye satan ülke konumundayız.

Oyuncularımız da uluslararası bilinirliğe sahip kıymetli birer mücevher gibi…

Demet Özdemir'in Hollywood starlarından hiçbir farkı yok! 7

Demet Özdemir de bu isimlerin başında geliyor.

Her hali ile, her projesi ile hayranlarının yakından takip ettiği oyuncu bir Hollywood starı değil belki ama en az o starlar kadar güçlü bir hayran sevgisine sahip.

Bu analizimizde oyunculuk performansları üzerinden değil de bilinirlik ve hayran sevgisini öne alarak bir değerlendirme yapabilmekteyiz.

Otoriteler Hollywood starları ile dünyanın diğer bölgelerindeki oyunculuk performanslarını karşılaştırıp farklı çıkarımlar yapabilir.

Ancak bir gerçeği değiştiremezler, Demet Özdemir gibi Türkiye topraklarından çıkmış bir oyuncu, birçok Hollywood starının sahip olmadığı hayran kitlesini peşinden sürükleyebiliyor.