Ana sayfa Sosyal Medya Kanser tedavisi gören ünlü müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur sahnelere geri dönüyor!

Kanser tedavisi gören ünlü müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur sahnelere geri dönüyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-MFÖ grubuyla efsaneleşen, sadece müzik alanında değil oyunculuk konusundaki yeteneğiyle de adından söz ettiren Özkan Uğur,  geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yapmış ve hayranlarını üzmüştü.

Sinemada ve ekranlarda akılda kalan pek çok karaktere hayat veren Özkan Uğur, 2013 yılında yakalandığı ve iki kez yendiği lenf kanserinin yeniden nüksettiğini açıklamıştı.

Kanserle mücadelesine yeniden başladığını duyuran usta sanatçı, hastalığının tekrarladığını ifade ederek, sahnelere bir süre ara verdiğini duyurmuştu.

Kanser tedavisi gören ünlü müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur sahnelere geri dönüyor! 94

Özkan Uğur’dan güzel haber geldi. Ünlü sanatçı instagram hesabından yaptığı paylaşımında sağlık durumunun iyiye gittiğini belirterek şu ifadelere yer verdi; “İmmünoterapi tedavisi sonuçlarım olumlu yönde seyrediyor. Tedavim süresince sahneye çıkmama engel kalmadı şükürler olsun.

MFÖ olarak, konserlerimize Ağustos ayı içinde İstanbul’da başlıyoruz inşallah…Dualarınız ve iyi dileklerinize çok teşekkür ederim. Yakında buluşmak üzere. Herkese hayırlı bayramlar dilerim.”

Özkan Uğur hayranlarını üzen ilk açıklamasında ise hastalığının nüksettiğini şu sözlerle duyurmuştu; “Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle…