Ana sayfa Sosyal Medya İşte Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu’nun kızları Zeynep…

İşte Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu’nun kızları Zeynep…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak Mucize Doktor dizisiyel geldi Taner Ölmez. Medcezir dizisiyle tanınan ve çok başarılı bulunan oyuncu, Mucize Doktor dizisi ile de kariyerinde bambaşka bir çıkış yakaladı. Otizmli bir doktor olan Ali Vefa’yı o kadar iyi oynadı ki bu dizideki karakteri uzun yıllar unutulmayacak.

Taner Ölmez, uzun süredir meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile aşk yaşıyordu. İkili, geçtiğimiz yıl Haziran aylarında evlenmişlerdi. Oyuncu çiftten güzel haber de gecikmedi ve bir bebek bekledikleri öğrenildi. Nihayet kızları Zeynep Mart ayında dünyaya geldi. Şu anda 3 aylık olan kızları Zeynep’i hayranları çok merak ediyordu. Taner Ölmez, kızı ile bir pozlarını instagram sayfasından paylaştı.

Çift daha önce de bazı fotoğraflar paylaşmıştı. Hayranları, takipçileri ünlü çiftin kızları Zeynep’i çok merak ediyordu. Taner Ölmez, bu merakı biraz daha giderecek olan yeni bir kare ile takipçilerini sevindirdi.

Bu kez kızlarının yüzünün bir kısımını gösteren Taner Ölmez,‘Zeynom’ notuyla fotoğrafı paylaştı. Beğeni ve yorum yağmuruna tutulan fotoğrafta Zeynep’in babasının kucağında havuz kenarında, şapkalı hali görülüyor. Fotoğrafa nazar boncuğu emojisiyle pek çok yorum yapılıyor.

İşte Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu'nun kızları Zeynep... 7

Bu sürpriz fotoğraf, Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çiftinin meslektaşlarının da dikkatinden kaçmadı. Oyuncu çiftin arkadaşları Aybüke Pusat, Erkan Kolçak Köstendil ve Erkan Avcı da paylaşıma yorum yapanlar arasında yer alıyor.

Taner Ölmez, eşinin doğumuna da girmiş ve kızının dünyaya geldiği ilk anlara tanıklık etmişti. O an için “Tarifi edilemez bir mutluluk yaşadım, ailemizde çok erkek vardı, resmen dua ettim kız çocuğunu çağırdım adeta umarım sizin de kız çocuğunuz olur. Doğuma girdim, kızımın kafasını ilk gördüğümde resmen göz yaşlarıma hakim olamadım, ağlamamak için direndim ama daha fazla dayanamadım, hatta ilk temasımız da oldu kızım ile” diye konuşmuştu.