Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in Oğuzhan Koç’la aşk dolu sürpriz fotosuna ünlüler beğeni yağdırdı!

Demet Özdemir’in Oğuzhan Koç’la aşk dolu sürpriz fotosuna ünlüler beğeni yağdırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu çift Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un birlikteliği, bir süre önce magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İzmir’de beraber görüntülendikten sonra ilişkilerini saklamayan ikili, şu sıralar birlikte poz vermeye de alışmış durumda.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlara gelen genç kuşağın başarılı oyuncularından Demet Özdemir, hayranlarının beğeni ve yorum yağdırdığı birlikte bir fotoğraflarıyla herkesi şaşırttı.

İkilinin dizdize oturup sohbet ederken çekilen fotoğrafına bir milyondan fazla beğeni gelirken, 17 bine yaklaşan yorum da görülüyor.

Aşklarını artık saklamayan ve fotoğraf paylaşmaktan da kaçınmayan ikilinin siyah beyaz fotoğrafları aşağıda. İki aşığın sevimli halleri, ünlü çiftin ünlü arkadaşlarının da beğenisini almaya devam ediyor.

Bir milyon beğeni içinde Demet Özdemir’in, aralarında Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde birlikte oynadığı Engin Öztürk ve Naz Göktan’ın da bulunduğu pek çok isimden  beğeni geldi.

Ayrıca Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Özge Gürel Nur Fettahoğlu, Demet Akalın, Zeynep Bastık,  İsmail Ege Şaşmaz, Melis İşiten, Seray Sever, Ayşe Tolga, Şükran Ovalı, Fatma Toptaş gibi isimler de beğeni yaparken bazıları da kalp emojileri bıraktılar yorumlara.

Demet Akalın’ın da “Enişteee” diyerek yorum bıraktığı paylaşımı aşağıda görebilirsiniz…

Demet Özdemir'in Oğuzhan Koç'la aşk dolu sürpriz fotosuna ünlüler beğeni yağdırdı! 7