Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in vücut dili her şeyi anlatıyor!

Demet Özdemir’in vücut dili her şeyi anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 3 ay aradan sonra Demet Özdemir yeniden Doğduğun Ev Kaderindir dizi setinde ekip ile buluştu. Oyuncu, partneri İbrahim Çelikkol ile buluşmasının ardından sosyal medyada yapılan paylaşımlarla bir hayli konuşuldu.

İkilinin enerjisinin ve uyumunun yanı sıra Demet Özdemir’in enerjisi ve çok istekli bir şekilde sete gelmesi dikkatlerden kaçmadı.Ünlü oyuncunun üzerine giydiği çiçekli elbise de hayranları tarafından çok beğenildi.

“Demet çiçek açtı” diye sosyal medyada yorumlar yapan birçok hayranı, ünlü oyuncunun yeniden sete dönmüş olması ile yaşadığı mutluluğu fotoğraflardan bile fark etti.

Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol’un gülümseyen yüzleri, başarılı bir iş yapmanın da getirdiği öz güven ve inancın sembolü gibiydi..

Demet Özdemir'in vücut dili her şeyi anlatıyor! 8

Demet Özdemir hayranları da setten gelen bu paylaşımlara yoğun ilgi gösterdi. Takipçiler, oyuncunun üzerindeki çiçekli elbiseye de adeta hayran kaldı.

Oyuncu da çiçekli elbisesiyle bir fotoğrafını paylaşarak, takipçilerinin iltifatlarına mutlu ve huzurlu haliyle yanıt verdi.

Özdemir’in vücut dile ruhunun aynası gibi mutluluğunu, huzurunu ve inancını yansıtmaya yetiyordu.

Demet Özdemir'in vücut dili her şeyi anlatıyor! 9