Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal’dan hayranlarına mesaj var!

Deniz Baysal’dan hayranlarına mesaj var!

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Baysal, 29. yaşını kutluyor. Oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle kendisini evinde karantina altına aldı. En son Hizmetçiler dizisinde Ela karakteri ile ekrana dönüş yapan ünlü oyuncu, doğum gününü de evde kutladı. Hayranlarından ve arkadaşlarından birçok mesaj alan Baysal, yeni bir paylaşım yaparak herkese teşekkür etti.

Baysal, “Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Benim dileğimin ne olduğu belli; bu dönemi bir an önce atlatmamız, sevdiklerimize bir an önce kavuşmamız… Hepinize sevgiler” diyerek aşağıdaki pasta üflediği fotoğrafını yayınladı.

Deniz Baysal'dan hayranlarına mesaj var! 7

Hizmetçiler dizisi ile daha yeni ekrana gelmeye başladığı bu dönemde koronavirüs nedeniyle dizi setinde çalışmaların durdurulmasının ardından ünlü oyuncu, eşi Barış  Yurtçu ile birlikte eve kapanmıştı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla günlük yaşamı hakkında detaylar sunan oyuncuya takipçilerinden de birçok mesaj geldi. “Nice mutlu yıllar” dileyen takipçileri Hizmetçiler dizisini de yeniden ekranda görmek için sabırsızlandıklarını ifade ettiler.