Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Baysal’ın düğününde her şey mi bu kadar güzel olur!

Deniz Baysal’ın düğününde her şey mi bu kadar güzel olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Deniz Baysal ile Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu’nun düğünü dün Çeşme’de yapıldı. Uzun süredir aşk yaşayan ikili, Kasım 2018’de nişanlanmıştı. Çiftin düğünü belirli sayıdaki dostlarının katılımı ile gerçekleştirildi. İlk başta organizasyonun çok başarılı şekilde ve profesyonelce yapıldığı dikkat çekti.

Baysal, düğünden sonra ilk paylaşımını da bir video yayınlayarak gerçekleştirdi. Mesajında ise heyecanını aktaran Deniz Baysal, “Nereden başlasam, neler yazsam bilmiyorum… Her şey o kadar mükemmeldi ki… Böyle bi günde yanımızda olan, sabaha kadar bizimle eğlenen, mutluluğumuza mutluluk katan ailemize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum” diye yazdı.

Düğünün geri planında gelinliği hazırlayan ve organizasyonu yapan kişi ve firmalara da teşekkür eden Deniz Baysal, düğünündeki neşesiyle hayranlarını da mutlu etti.

Deniz Baysal’ın bir hayranı yorumunda, “Dün çok güzeldin. Elbiseler, düğün her şey senin gibi sade ve gerçekti. En güzeli senin mutluluğundu. Hep mutlu ol” diye yorumda bulundu.

İşte Deniz Baysal – Barış Yurtçu çiftinin düğününden görüntüler: