Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır, çok önemli bir konuyu gündeme taşıdı!

Deniz Çakır, çok önemli bir konuyu gündeme taşıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı, tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Milli Mücadele’nin ve TBMM’nin açılışının 100. yılında, bu önemli günde koronavirüs salgını nedeniyle kutlamalar evlerde yapılıyor.

23 Nisan’ın 100.yılında ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu önemli günün anlamını ve değerini gelecek kuşaklara aktarmanın çabasını sergiledi. Bu ünlü isimlerden birisi de Deniz Çakır idi. Oyuncu bambaşka bir noktadan konuya değindi.

23 Nisan bayramında çocukların ne kadar önemli olduğunu vurgulayan oyuncu, özellikle de ailesi olmayan çocuklara yönelik sözleriyle dikkat çekti.

İşte Deniz Çakır’ın instagram hesabından yayınladığı 23 Nisan paylaşımı:

Zor bi süreçten geçiyoruz.. istisnasız hepimiz…ama en mühimi çocuklar.. bugün 23 Nisan.. Çocuklarımız bu bayram evlerinde aileleriyle…. YA AİLESİ OLMAYAN ÇOCUKLAR… Türkiye’de hala devlet korumasında olan 21.126 çocuğun 13867 si kurumlarda yaşamını sürdürmektedir.
Koruyucu ailelik, evlat edinme gibi aile temelli bakım modelleri,özellikle böyle dönemlerde çocuklar için çok önemli…Her çocuk aileyi hak eder..
+1 çocuk dünyayı değiştirebilir…????????
Hiçbir çocuk yalnızlığı hak etmez…
Bütün çocuklar hepimizin..ve en kıymetli…. ????Onlara ev ve aile olabiliriz…. bilgi almak için⬇️
@istanbulkoruyucuaile @kirmizicocuklardernegi @bizimcocukgenc
#evdeykenevdeolmayancocuklarımızıunutmayalim
#koruyucuailelik

 

Deniz Çakır, çok önemli bir konuyu gündeme taşıdı! 7