Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Çakır’da güzel gelişmeler var! Burcu Özberk’in sempatik hali!

Deniz Çakır’da güzel gelişmeler var! Burcu Özberk’in sempatik hali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarının yanı sıra müzik konusunda da güzel işler yapıyor. Metin Özülkü ile birlikte fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncudan hayranlarını heyecanlandıran bir mesaj var.

Deniz Çakır, “Çok içime sinen güzel şeyler oluyordu.. Aylardan Eylül’dü” notu ile yeni bir projeye çalıştıklarını ve yakında da ortaya çıkacağının müjdesini verdi. Oyuncu, “Müzik hiç susmasındı” notuyla da bir albümün geldiğinin işaretlerini sundu.

Deniz Çakır'da güzel gelişmeler var! Burcu Özberk'in sempatik hali! 9

Kimsesizler isimli diziye hazırlanmakta olan Burcu Özberk, yakında Erdal Beşikçioğlu ile birlikte Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Ünlü oyuncu, tanıtım çekiminde güzelliği ile dikkat çekmişti.

Romantik komedi yapımı olan Afili Aşk’tan sonra dram dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak olan oyuncu, dinlenme döneminin sonlarında. Oyuncu, kedisiyle birlikte verdiği pozla da huzurlu olduğunun mesajını iletti.

My little boy ????

Deniz Çakır'da güzel gelişmeler var! Burcu Özberk'in sempatik hali! 10

Arka Sokaklar dizisinin 15. sezonu Cuma günü başlıyor… Bahar karakterine hayat veren Merve Oflaz da yeni sezonda ekipte yer alacak. Oyuncu, tatil günlerinden bir pozunu “Her şey mavi” notu ile yayınladı ve tatili şimdiden özlediğinin de mesajını verdi.

everything is blue???? #tbt #throwbackthursday

Deniz Çakır'da güzel gelişmeler var! Burcu Özberk'in sempatik hali! 11