Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Çakır’ın diziden gönderilmesine Oktay Kaynarca’nın tepkisi nasıl oldu?

Deniz Çakır’ın diziden gönderilmesine Oktay Kaynarca’nın tepkisi nasıl oldu?

tarafından ker_def
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Deniz Çakır depremi yaşanıyor.

Özel hayatı sebebiyle yapımcı Raci Şaşmaz’ın yolları ayırma kararı aldığı oyuncu Deniz Çakır, bu gelişmeyle şoke olmuştu.

Deniz Çakır, sosyal medya hesabından yaptığı veda açıklamasında şunları yazmıştı:

“Üç sezon boyunca şahane bi macera yaşadık… Ben çok sevdim Meryem’i… Çok şey öğretti bana… Anne olmadan, anneliğin mucizesini tattırdı. Çok ağladı Deniz, Meryem’i hissetmeye çalışırken… Kalbimin Meryem kadar yandığını söyleyebilirim; o olmaya çalışırken… İyi ki de girdi hayatıma.. Şimdi bu maceranın sonuna geldik. Emeğime saygı duyan, bu macerada yol arkadaşım olan herkese bin minnet… Ben duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim. Hep öyle yaptım… “İyi insan” olmak güzel… Yanlış olanın karşısında durmak da… Her zaman sevgi ve umutla… DENİZ ÇAKIR”

Çakır’ın gönderilmesinin sebebi olarak Cüneyt Özdemir ile aşk iddiasının magazin gündemine yansıması gösterildi.

Dizinin senaristi Bahadır Özdener de sosyal medyasından paylaşım yapmış ve “Ayrılık vakti” yazmıştı.

OKTAY KAYNARCA’NIN TEPKİSİ

Dizinin diğer başrol oyuncusu Oktay Kaynarca da tüm ekip gibi tatilde aldı haberi… Kaynarca, yakın arkadaş olduğu hatta bir dönem aşk da yaşadıkları iddia edilen Deniz Çakır’ın gönderilmesi üzerine bir açıklama yaptı.

Kaynarca, şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili Deniz harika bir arkadaş,harika bir partner, harika bir oyuncu olarak kalacaksın hep benim için.. “Şimdilik” yollarımız ayrılsa bile mutlaka tekrar buluşacağımız umuduyla..Yolun açık şansın çoook olsun…”